- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
teşekkürler :)Ellerine sağlık canım...
Ya cumartesi gunu 64.7yi gorup pazar cozurttum tekrar toparlarim derken carsamba bulgur pilavi mahvetti beni.+100 g.bildirmeyim wc sorunu hallolursa eksi cikarim dedim ...evet son ana kadar bekledim sonra da isim cikti.ve tok karna aksam ustu bile daha azdi kilom.sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum.
biz 3.yuz bana gore
akrep takimindaki bir uye ortalamayi engeller diye listeye almayip bildirimde bulunmadi yazmis.belkide listenin ortalamasi degisecekti ve biz 3. duk
ama siz benim birincimsiniz
kullerimiz bile dusmemizi engelledi kizlar
ben birinci degilimki
akrep birinci
o 60 lik haliyle 4,4 verirse ben 70 lik halimle 9 verecem haftaya hatta kilo alanlarida listeye almayacam canim
inanki kuduruyorum
ama biz 3. yuz ve onca olumsuz listeye karsi yureklice olduk.
honey kilomu sormustun az cok olaylara sahitsin ve ben sirf bu kadarla bile yemek yiyemedim midem kitlendi sanki
Ne berilin yazdiklari nede senin onlari buraya tasiman hos degil akrebimBugün bildirimde bulunamayan arkadaşımızdan alıntı:
Bu mesajı yazan ve bu mesajı beğenen arkadaşlara ithaf olunur.............
Bunca terbiyesizliğe ne yapılır ne söylenirki bilemedim şimdi!...
Berilim sende hic hatrim yokmuTakiminin derecesini Kabul etmiyorum
Listeler hazır Fıstık adayları :) Uzun zaman sonra yaptım dilerim yanlışlık yoktur. Özellikle ağzımı 5 karış açık bırakan akrepcimMaşallah o nasıl bir yüzde yaa.. Tebrik ederim herkesi.. kilo almış bile olanları. Burada olmanız da cesaret ve koca bir adım
Sengcim.. kocaman kocaman teşekkürler sana..Listeler hazır Fıstık adayları :) Uzun zaman sonra yaptım dilerim yanlışlık yoktur. Özellikle ağzımı 5 karış açık bırakan akrepcimMaşallah o nasıl bir yüzde yaa.. Tebrik ederim herkesi.. kilo almış bile olanları. Burada olmanız da cesaret ve koca bir adım
Kızlar unutursam beni uyarın lütfen..
Yeri geliyor yönetim kadroları değişiyor, yeri geliyor sonuç listesi hazırlama programını güncellemem gerekiyor.
Bu düzenlemeleri aynı mesaj üzerinde yapmayayım..
Çünkü etik değil.
Benim yaptığım düzenlemenin ne olduğunu görebilmeniz için bir önceki mesajımın da orada durması lazım.
Dalıyorum yapıyorum..
Az önce Karar Defterini güncelledim. Bu sefer olması gerektiği gibi, yani yeni bir mesaj formatında. Hep böyle yapmam daha etik olur, dalıp da aynı mesaj üzerinde düzenleme yaparsam uyarın lütfen.
Arkadaşlar,
14. takımın kaptanı da yardımcısı da 387. etapta izne ayrılmışlar.
Bu durumda liste yapma işinde sorun yaşanması çok normal.. Yani normal olduğundan değil, bu koşullar altında normal.
14. takımın kardeş takımı kimdi? Bi' el atsa..
14. takımın kardeş takımı 13. takımmış..
13. takıma mesaj bıraktım..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.138629/page-17407#post-38032480
Bilginize..
Yanlış değilse anladığım kadarıyla liste hazırlama sırası 14. takımın kardeş takım olarak biz görünüyorsak ben yapabilirim
Sensiz buralar çok ıssıszdı be berilimmmm....sevdigim ve deger verdigim insanlar var burda
olanlardan ve sizinde bir sekilde rahatsiz ettigimden uzgunum yanlizca.......
ah ah bide bana sor damla ya berilsiz bir 5. Takim berilsiz bir diyet berilsz bir bn ddusunemiyormm oyle benimsemisimki onu anlatamamm..resmen dun bunalima girmistm ya onu burda gorunce ne yapcagmi sasrdim ..daha cok seyler yazardim da bazen susmak en iyisi diye dusunuyorm :)Sensiz buralar çok ıssıszdı be berilimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?