- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bak bu uslup da dağ devirdi.. ben sana diyeyim..Doğru diyosun yahu kişi önemli değil se igneside önemli değildir dolayısıyla özelden mesaja hiic gerek yok.
E ben senle özelden konuşayım kuşum burda dağlar devrilmesi n dimi ama.
Yok canım ben yazdiklarindan çıkardığım sonucu yazdımdiŞimdi bak bu uslup da dağ devirdi.. ben sana diyeyim..
Ayrıca.. ben kişiye bir önem atfetmedim.. Haşa.. Her kişinin kendince bir değeri, bir ederi vardır..
Ben, böyle bir hissiyata kapılmak, böyle bir olaya zaman ayırmak, çaba harcamak vs. senin için önemliyse dedim..
Ay.. konu çok uzadı ama yazmam gerekiyo..Yok canım ben yazdiklarindan çıkardığım sonucu yazdımdi
Tamam işte doğru anlamışım. Herkes ederi kadar. Ne kadar deger o kadar özel mesaj. Ayrıca kıvrak zekani bi kez daha çok sevdim
Ne güzel olur.. Sonra.. ellerin dert görmesin olur...Yanlış değilse anladığım kadarıyla liste hazırlama sırası 14. takımın kardeş takım olarak biz görünüyorsak ben yapabilirim
Olur mu öyle şey :) sen olmasan nasıl idare ederdik buraları :)Ne güzel olur.. Sonra.. ellerin dert görmesin olur...
Normalde müdahel etmediğim şeye maruz kaldım..
Bi'daha kapıyı aralayıp da bakmam valla..
Evet valla süper oldu .. Alışkın değiliz ama her an alisabilirizNe güzel olur.. Sonra.. ellerin dert görmesin olur...
Normalde müdahel etmediğim şeye maruz kaldım..
Bi'daha kapıyı aralayıp da bakmam valla..
Listeler hazır Fıstık adayları :) Uzun zaman sonra yaptım dilerim yanlışlık yoktur. Özellikle ağzımı 5 karış açık bırakan akrepcim Maşallah o nasıl bir yüzde yaa.. Tebrik ederim herkesi.. kilo almış bile olanları. Burada olmanız da cesaret ve koca bir adım
Eline sağlık canım ama sonuncu listeye eklenmeyecekti yapılan oylama iptal edilmişti onu listeden çıkarırsan daha iyi olur akrebi bende tebrik ediyorum merakla bekliyorum maşallahListeler hazır Fıstık adayları :) Uzun zaman sonra yaptım dilerim yanlışlık yoktur. Özellikle ağzımı 5 karış açık bırakan akrepcim Maşallah o nasıl bir yüzde yaa.. Tebrik ederim herkesi.. kilo almış bile olanları. Burada olmanız da cesaret ve koca bir adım
sanırım çook geç gördüm, Ve işte takipsizliğimin sonucu ben yine de tekrar paylaşayım o son kısmıEline sağlık canım ama sonuncu listeye eklenmeyecekti yapılan oylama iptal edilmişti onu listeden çıkarırsan daha iyi olur akrebi bende tebrik ediyorum merakla bekliyorum maşallah
Teşekkürler canım..Listeler hazır Fıstık adayları :) Uzun zaman sonra yaptım dilerim yanlışlık yoktur. Özellikle ağzımı 5 karış açık bırakan akrepcim Maşallah o nasıl bir yüzde yaa.. Tebrik ederim herkesi.. kilo almış bile olanları. Burada olmanız da cesaret ve koca bir adım
İlk fırsatta canım..Ellerine sağlık canım
Akrep' cimin başarı hikayesini bende sabırsızlıkla bekliyorum. Zira bu hafta benden daha zayıf oldu çok kıskandım. Bu hafta en az iki kilo vermeye niyetlendim sayesinde bakalım başarabilecek miyim
Ellerine sağlık canım...sanırım çook geç gördüm, Ve işte takipsizliğimin sonucu ben yine de tekrar paylaşayım o son kısmı