tskler puskutcummTamam tatlım..
Tamam canım ekliyorum şimdi..
ne demek canım benımkı sadece bı onerıydı puskutcumm sagolsun uygun gormus:))Cafe lightin taşınması harika olmuş püsküütüm tşk ederiz
Mervişim ne güzel düşünmüşsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tskler puskutcummTamam tatlım..
Tamam canım ekliyorum şimdi..
ne demek canım benımkı sadece bı onerıydı puskutcumm sagolsun uygun gormus:))Cafe lightin taşınması harika olmuş püsküütüm tşk ederiz
Mervişim ne güzel düşünmüşsün
Kızlar, yeni yazılımda türkçe karakterli nickleri kullanamıyoruz biliyorsunuz..
Püsküüt oldu Puskuut.. ısınamadım gitti..
Ben de kendi adımı kullanmaya karar verdim.. Amma velakin bi sürü bi sürü Bahar varmış haberim yokmuş.. Ne denesem olmadı.. Ben de en büyük tutkum denizi adımın başına ekledim..
Alışanlar vaz geçemez kolay kolay biliyorum..
Amma bundan gayrı gerçek adımla -Bahar- hitap edebilirsiniz.. Öperim.
Annecim
E bu durumda bütün takım giriş mesajlarındaki imzamı da düzeltmem lazım..
Ya ben niye başak burcuyum ki.. poff
Ne güzel ismin varmış baharcımmm sana da en uygun isim bu olabilirdi baharın tüm renklerini yansıtıyorsun vazgeçilmez tutkum deniz le birleşince ben çok sevdim yeni nikini
wuuuuu yine iş çıktı desene kolay gelsinnn bitanemm
berilcim.. içinden nasıl geliyosa öyle hitap edersin tatlım..sen rahatsiz olmasaydin ben püsküüt kalsin diyecektim.seni böyle tanidim.niccinin bende anisi var.senin haytima kattiklarin, sayende reelde hayaatima girenler hersey sayende.bbahar cok guzel ama sen hep babaannemin bana cya batirip yedirdigi biricik hayat tadim püsküütümsün
Ben sonunda anladım..
Neyi anladım..
Bunca yıldır buralarda dolanıyo olma sebebimi anladım..
Günlük şımarma dozumu buradan alıyorum.. e daha ne olsun anacım..
Teşekkürler sweetcim..
Kızlar, yeni yazılımda türkçe karakterli nickleri kullanamıyoruz biliyorsunuz..
Püsküüt oldu Puskuut.. ısınamadım gitti..
Ben de kendi adımı kullanmaya karar verdim.. Amma velakin bi sürü bi sürü Bahar varmış haberim yokmuş.. Ne denesem olmadı.. Ben de en büyük tutkum denizi adımın başına ekledim..
Alışanlar vaz geçemez kolay kolay biliyorum..
Amma bundan gayrı gerçek adımla -Bahar- hitap edebilirsiniz.. Öperim.
Madem hazır yeri gelmiş.. ben de seni seviyorum..İlk gördüğüm de kısa süreli bir şok geçirdim. Birisi benim takımımın ilk mesajını değiştirmiş diye küplere binecekken bir de ne göreyim bizim Püsküüt nick değiştirmiş. Gözüme çok yabancı göründü ama bayıldım ismine. Bu arada hep merak ediyordum gerçek ismini, öğrenmek bu zamana kısmetmiş. Deniz ve bahar en sevdiğim iki şey yan yana. Şimdi seni neden bu kadar sevdiğim belli olduuuuu