gogocum..Püsküüt um zulaley isimli Üye şuan bizim takımda daha önce yaristigini belirtti ama diskalifiye listesinde adı var. Diskalifiye sebebini ogrenebilirmiyim notlarinda varsa.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Zahmet verdimgogocum..
zulaleyin bilgileri şöyle:
7 Ocak 2011 de 80,3 kiloyla yarışmacı olmuş ve 13 Ocak 2012 de 68 kiloyla mezun olmuş.
Daha sonra 22 Şubat 2013 de 79 kilo ile yeniden yarışmacı olmuş ve 17 Mayıs 2013 (309. etap) tarihinde 73 kilo iken izne ayrılmış.
Artık yürürlükte olmayan diskalifiye kuralımız neticesinde diskalifiye edilmiş.
Yani diskalifiye geçerli değil. Yeniden yarışmacı olmasında sakınca yok. İzinden dönen üye uygulaması yapılacak.
8. takıma yardımlarından dolayı cok tsk edıyorum akrepcıme canım bızım yoklugumuzda sagolsun takımımızla cok ılgılendıKızlar, mevcut yönetim kadrolarımız karar defterinde şu şekilde görünüyor:
TAKIM YÖNETİM KADROLARI
1. Takım => sosyestetik / April_2007
2. Takım => akrep33 / hedef52
3. Takım => sahgull / meantress
4. Takım => gogo2405 / beril77
5. Takım => beril77 / toplight
6. Takım => Sweetdimple / Sindi564
7. Takım => damlanur10
8. Takım => moni / efsax / akrep33 (geçici kaptan)
9. Takım => buse8 / nurcihan01
13. Takım => LaydLiNe
14. Takım => Absolut123 / dayko
Geçerliliğini kaybetmiş olan bir durum varsa beni bilgilendirir misiniz lütfen?
Teşekkürler..
damlanurcum 8. takımın evet ı kaynamıs arada onuda eklermısın1. takım ....EVET .. HAYIR ..
2. takım ....EVET ..
3 takım ....EVET .. HAYIR ..
4. takım ....EVET .. HAYIR ..
5. takım ....EVET ..
6. takım ....EVET ..
7. takım ....EVET ..
8. takım ....EVET .. HAYIR ..
9. takım ....EVET .. HAYIR ..
13 takım ....EVET .. HAYIR ..
14. takım ....EVET .. HAYIR ..
Tamamdır kuzum...damlanurcum 8. takımın evet ı kaynamıs arada onuda eklermısın
elıne saglık pukutcummKızlar merhaba, takım topiklerinin giriş mesajlarını epeydir güncellememiştim.. Bazı takımlarda yıllar önceki kaptan isimleri duruyordu hala..
Ay bir de eski formatla kaldığı için smileyler de farklı görünüyor.. Kolay gelsin demişim mesala yanında ağlayan tuhaf ifadeli bir surat.. Onları da temizledim.
Her neyse.. hazır elim değmişken bütün takımlara kırmızı güller de bıraktım..
Bu düzenlemeler sırasında, benim iyi dilek ve imzamı çıkartan bir takımla karşılaştım, bu notu özellikle ona iletmek istiyorum.
Yaptığım genel bir standartlaştırmadır, dayatma değildir. Benim adımı ve dileğimi görmek istemeyen takım topiğini elbette yeniden düzenleyebilir.
Sevgiler..
Kızlar merhaba, takım topiklerinin giriş mesajlarını epeydir güncellememiştim.. Bazı takımlarda yıllar önceki kaptan isimleri duruyordu hala..
Ay bir de eski formatla kaldığı için smileyler de farklı görünüyor.. Kolay gelsin demişim mesala yanında ağlayan tuhaf ifadeli bir surat.. Onları da temizledim.
Bu düzenlemeler sırasında, benim iyi dilek ve imzamı çıkartan bir takımla karşılaştım, bu notu özellikle ona iletmek istiyorum.
Yaptığım genel bir standartlaştırmadır, dayatma değildir. Benim adımı ve dileğimi görmek istemeyen takım topiğini elbette yeniden düzenleyebilir.
Sevgiler..
Sevgili püsküüt sanal bir otamda olsa bile kirmaktan cekindigim sayili insanlardan birisin.4. takimin kurucusu uzun zamandir siteye girmediginden adima degistirdim.bundan memnunda oldum yalan soyleyemem.buranin bana neler kattini birkac arkadasla reelde bile gorusuyorum.yanliz bu degil senin guzel dileklerini br noktalama isaretine bile dokunmadim.istemeden buna inan lütfen bir hata yaptimsa binlerce özur dilerim.gullerinin guzelligine utancimdan bakamadim.Kızlar merhaba, takım topiklerinin giriş mesajlarını epeydir güncellememiştim.. Bazı takımlarda yıllar önceki kaptan isimleri duruyordu hala..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?