- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
arkadaslar ve sevgili püsküüt eger izniniz olursa kapatilan takimlardan birini acmayi istiyorum.acmak burda uygun bir kelime oldumu ki bak bilemedim simdi
dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
sen haklısın canım 386. etaptayızbiz kacinci etaptayiz ya ben 386 diyom sosyetik 385
Kiz ben kadin muzeyyenimdirsen haklısın canım 386. etaptayız
takım açma konusuna gelince senden muhteşem bir kaptan olur sen gel bizim takıma ben yardımcın olayım sen kaptan berilim
peki canım izne ayrıldığı kg su ile mi alacağım yeni üye muamelesi mi yapacağım kafam karıştı yaa hem işleri halledip hem buraya bakıncaSormana gerek yok canım o konu halledildi. İzinli üyelerin diskalifiyesi iptal oldu. Direkt alabilirsin.
peki canım izne ayrıldığı kg su ile mi alacağım yeni üye muamelesi mi yapacağım kafam karıştı yaa hem işleri halledip hem buraya bakınca
ok tatlım saoğlasın
izne ayrıldığı kilosundna işlem yapacaksın cnmm geçen hafta 8, takımdan yst 38 e de aynı işlemi uygulamıştık
VAY BE HIZIMA BAK. BEN CEZALIYDIMDA LİSTEYİ YAPTIM BAKALIM YIRTTIM CEZADAN :)neslıhancım 4. takımı duzeltıyordum o sırada sen 6. takımı eklemıssınben duzenlerken gec kalmısım
ne cezası kızVAY BE HIZIMA BAK. BEN CEZALIYDIMDA LİSTEYİ YAPTIM BAKALIM YIRTTIM CEZADAN :)
Aaaaa püsküütüm simdi takim acmak isresem kime gideyimki Kim Kurs verirki
arkadaslar ve sevgili püsküüt eger izniniz olursa kapatilan takimlardan birini acmayi istiyorum.acmak burda uygun bir kelime oldumu ki bak bilemedim simdi
dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Kızlar kaptanlık kursu için elbette şaka yaptım..
Püsküütümüz izin verdikten sonra kendi adıma başarılar dilemek düşer berilcimmtecrübelerin ve deneyimli harika kaptanlık yapacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?