- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
basligi actiginda haberim olsun bebegimmmmmmmmmmm
Rica ederim püsküütüm evet haklısın tüm başarı hikayelerini kopyalayayım toplu halde daha iyi olur
görev anlaşılmıştır
Düşünmen yeter damlacımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim püsküütüm evet haklısın tüm başarı hikayelerini kopyalayayım toplu halde daha iyi olur
görev anlaşılmıştır
Düşünmen yeter damlacımmmm
koordinat bildir sekerim
Açtım kuzum bir kontrol et bakalım önerilere açığım
canim sayfalari bölüselimmi yoksa karisiklik olacak bu hikayeleri paylasim alanindanmi seciyoruz
canim sayfalari bölüselimmi yoksa karisiklik olacak bu hikayeleri paylasim alanindanmi seciyoruz
bu lik 44 sayfa paylasim alanida 1237http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi-mezunlari.126756/#post2198188
olur kuzum selduştan sonrasını bulup ekle istersen selduşa kadar ben yapayım
canim 37. sayfada bir hikaye buldum deneme amacli kopyala yapistir yaptim basa kilo ve haftayi yazmayi unutmusum bir dahakine duzeltirim.ben sona gidince senden yine sayfa alirim cunku bendekiler hep karne ve tebrik mesaji dolubu lik 44 sayfa paylasim alanida 1237
bak simdi önce linktekini yapalim ilk 22 senin sonrasi benim öbürünüde oyle yapariz bu bitince
kuzum bitti chentk ve senin topigin var onu nasil yapacaz.chendik gunluk seklinde yazmis pembe fili milli birseyler yazmis
canim ya paylasim alaninda haftalik birinciler var biz bunlari toparlamistik.eminmisin burda basri hikayesi oldugundan15-23 arasida tamam
tamma ama hikaye yok
canim ya paylasim alaninda haftalik birinciler var biz bunlari toparlamistik.eminmisin burda basri hikayesi oldugundan
elınıze kolunuza saglık tatlım ıns bı gun bızlerde yazarız basarı hıkayelerımızıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Topiğimiz tamamlanmıştır yeni mezunlarımızın hikayelerini oraya yönlendirebiliriz@Meltemkrk hikayeni bekliyoruz bitanemm
elınıze kolunuza saglık tatlım ıns bı gun bızlerde yazarız basarı hıkayelerımızı
ınsallah kuzum benım :)
Rica ederim bitanemm paşamızı sağ salim kucağına al sonra elbette yazacaksın inş kuzum