Sevgili arkadaşlar,
Karnede bir sıkıntı yok.
Dikkatle bakarsanız üyenin yarışmaya kayıt tarihi de belli karnede.
Yıllardır hazırladığım formatın aynısı.
Şimdi ben bilemem üye deneme süresinde ne yapıyor, gelip gidiyor mu, kilo alıp veriyor mu. Takıma girdiği tarihle bu nedenle ilgilenmiyorum.
Her zaman, deneme süresi denilen zaman aralığı benim hazırladığım verilerin dışında kalır. Ancak üyenin takıma girdiği tarihi özellikle karneye ekliyorum. Çünkü sizlerin uyguladığı deneme sürelerinde bir standart yok. Tıpkı bu durumun, standardın dışında olması gibi. Deneme süresinin, yarışmaya resmi kayıt süresinden aylarca fazla olması gibi. Kasım 2017 de deneme süresi başlıyor. Mayısta hem listeye giriyor hem mezun oluyor.
8,1 kiloyu neredeyse 6 aya yakın bir zamanda veriyor. Bu da aylık ortalama 1,3 kilo civarında eder.
Bu istisnai durumun (ki daha önce hiç olmamıştır), yıllardır aynı formatla hazırladığım karnelerin yanlış ve/ya eksik olma durumunu ortaya çıkartmaz.
Dediğim gibi alttaki notlara bakarsanız, yarışmacının ne zamandan beri "takımda" olduğunu da görebilirsiniz.
Eleştirmeden önce bilgiye haiz olmakta fayda var, diye düşünüyorum.
Kalın sağlıcakla.