- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Ahhh ahh ben mezun olmayacaktimEllerine sağlık canım1. likten inmediğime bir kez daha mutlu oldum
Ahhh ahh ben mezun olmayacaktim
Tekrar tebrikler
Amin inşallah
Bi daha ki mezuniyete dicem ama bi daha gelmesin o kilolar
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 567. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk ona, üç üyesini yerleştiren 7. takıma ve iki üyesini yerleştiren 13. takıma tebrikler!
Liste birincisi LAydLiNe kocaman tebrikler!
Bilgi:
Dün, 7. takım kaptanımız @MiuLego nun, 7. takım üyelerinden @Esra_4378 in listede yer almadığı uyarısı üzerine listeyi güncelledim.
Arkadaşımız listeye, 2. sıradan girdi.
İkili hanelerde ortalamalar aynı görünüyordu, bu nedenle ondalık basamağı üçe yükseltince durum şöyle oldu:
@esperenzaa nın ortalaması: 19,759%
@Esra_4378 in ortalamalası: 19,765%
Sonuç olarak; listenin ilk haline göre 2. sıradan itibaren bütün üyelerin sıralama derecesi 1 basamak düşmüş oldu. Tabii ilk ona yerleşmiş üyelerin takım dağılımları da böylece 7. takım lehine değişmiş oldu.
Bilginize.
Evet canım kapattık takımı. Listeler bitince yazacaktım.Eeee 12. Takımda kimse kalmıyorrAnka
Yaaa yeni üye sıkıntısından mıEvet canım kapattık takımı. Listeler bitince yazacaktım.
Çok sebepler var canım. Böyle olması gerekiyordu. Cuma günü burayı meşgul etmeyelim. Ben buralardayım günlükte devam edeceğimYaaa yeni üye sıkıntısından mı
Çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?