Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi ben de 8. Takım için yazdı sanmıştımSanırım @mrskulkedisi nin cezasından bahsediyorsun canım. Ben üyeye bildirdim nerede yanlış yaptığını yazdı ama sanırım sağlıklı bir tarif yazmamış. Ulaşmaya çalıştım ama izne ayrıldığı için ulaşamadım. İznin olursa eğer onun yerine ben yazayım. Ceza alalım istemem
Bilmiyorum ki ben direkt üzerime alındım Üye izne ayrılmasa sıkıntı yokta izinde olunca kötü oldu. Yoksa asla olmaz ama şimdi ulaştım yazdı. İnşallah ceza gelmez 8. takıma nolmuş?Öyle mi ben de 8. Takım için yazdı sanmıştım
Etap raporunda onların adını görünce o sandım. Bişey olmamış aslındaBilmiyorum ki ben direkt üzerime alındım Üye izne ayrılmasa sıkıntı yokta izinde olunca kötü oldu. Yoksa asla olmaz ama şimdi ulaştım yazdı. İnşallah ceza gelmez 8. takıma nolmuş?
püsküütüm aynı şeyi sabah bende düşündüm, ben notumu aldım ama geriye dönük listeye bakıldığında sorun çıkabilir o yüzden düzenliyorum hemen.moni şim.. aynen Anka nin durumu gibi senin de listende yazmayı unuttuğun bir üye vardı izne ayrılmış olan.. ben, konuşmuş olduğumuz gibi kendi notlarımda düzenledim.
Ama şimdi sonuç listesinin güncellenmesi aklıma şunu getirdi.. sen notunu aldın mı? sonra ileride bir gün üye döndüğünde hangi etap izne ayrılmıştı diye tereddütte kalır mısın ki?
Acep sen de mi düzenlesen sonuç listelerinde? ama not aldıysan zaten gerekli değil.
Eğer ceza 8. takımla alakalıysa, oynakbasi34 kaptanım telefon arızası vb. sebeplerden giremiyor gözünden kaçmıştır muhtemelen.Hmmm..
bugün Perşembe.. ve etap raporu kaynaklı yapılacaklardan bir tanesi hala eksik..
ceza gelecek demek ki.
Ben etap raporunda 3 takım gördüm sadece 8. Takım soru gibi geldi ondan şeyettim ama yanlış alarmmışHerkes üzerine alınmış.
Tekrar baktığımda 8. Takım ile ilgili olmadığını gördüm.
Diil di mi
Emanet takım olunca şeettim
ben bile şu an üstüme alındım inşallah 1. takımla alakalı değildir gözden bişey mi kaçırdım acaba dedim ne o ki acabaBen etap raporunda 3 takım gördüm sadece 8. Takım soru gibi geldi ondan şeyettim ama yanlış alarmmış
Bende bir problem yok ama oluyor arada geçen gün sürekli attı benideArkadaşlar sitede sıkıntı var galiba giremeyen takım üyelerim var. Sizlerde sıkıntı var mı siteye girişte? Yarın birde bildirim günü inşallah sıkıntı düzelir biran önce.
Herkes üzerine alınmış.
Tekrar baktığımda 8. Takım ile ilgili olmadığını gördüm.
Diil di mi
Emanet takım olunca şeettim
Bizden de aynı sorunu yaşayanlar var malesefArkadaşlar sitede sıkıntı var galiba giremeyen takım üyelerim var. Sizlerde sıkıntı var mı siteye girişte? Yarın birde bildirim günü inşallah sıkıntı düzelir biran önce.
Ne demek banuşum lafı olmaz.Ay Ayşemmm valla senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum
Allah razı olsun elinden geleni yapıyorsun kendi takımının yoğunluğu yokmuş gibi
İnan iple çekiyorum şu telefonun en azından tamirden gelmesini
Valla büyük kızım son bir projesi kaldı diye Laptoba elimizi sürdürmüyor zaten her gün okula da götürüyor ( yoksa ben o yokken anasını ağlatırım netin )
Zaten neme lazım evde bıraksada ellemem çünkü haftalardır çizim yapıyor yeminle başına bir şey gelse cinayet sebebi
Eşim bile isyanlarda bir 10 dakika da olsa zorla ona veriyor oda başında dikiliyor hadi bak ne bakacaksan çok işim var diye
Canımmmm buralardayım şimdilik gitmiyorumben bile şu an üstüme alındım inşallah 1. takımla alakalı değildir gözden bişey mi kaçırdım acaba dedim ne o ki acaba
bu arada anka kaptanım hoşgeldin yokluğunda ilk depresyona girenlerden oldum böyle çok sevdiğim bişey kaybolmuş gibi hissettim yokluğunda bak ne zaman kendime gelemedim gitme bir daha