Ellerine sağlık canımKarar defterinde, sonuç listeleri hazırlama programınu güncelledim arkadaşlar, bilginize.
Kalın sağlıcakla.
Ben teşekkür ederim her şey için püsküütüm.moni şim sana bir kez daha teşekkür ederim.
prensessss016 ya karne hazırladım, senden başka beğenen yok. Elbette beğeni mühim değil, misket toplamıyoruz burada.. bu nedenle senden başka okuyan yok, demek daha doğrudur herhalde. 3,3 kilo için 8 yıllık arşivde dolaş, sonra kimse okumasın. Tuhaf.
Hep diyorum ya.. çoğu zaman suya yazar gibi hissediyorum..
neyse.
laf-ı güzaf... ne güzel kelimedir.
Ellerine o güzel yüreğine sağlık tatlışımKarar defterinde, sonuç listeleri hazırlama programınu güncelledim arkadaşlar, bilginize.
Kalın sağlıcakla.
Sevgili bahar ben maalesef okumadim bu konuda haklisin
Yok tatlım, bana verilen değer olarak düşünmüyorum. düşünemem de.
Yaptığım bir iş var. Amaç motivasyon.
Benimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir şey. Bir takımın üyesi için bir şey yapılıyor ve kendi dahil başka okuyan yok.
Ben kendi kendime motivasyon sağladığımı sanarken aslında kimsenin umrunda değil duygusu geçiyor bana.. hepsi bu.
Bana verilen ya da verilmeyen değer çok başka bir konu. Bunu hak ederim ya da etmem, bu sizinle değil, benimle ilgili bir konudur.
Konu başka.
moni şim sana bir kez daha teşekkür ederim.
prensessss016 ya karne hazırladım, senden başka beğenen yok. Elbette beğeni mühim değil, misket toplamıyoruz burada.. bu nedenle senden başka okuyan yok, demek daha doğrudur herhalde. 3,3 kilo için 8 yıllık arşivde dolaş, sonra kimse okumasın. Tuhaf.
Hep diyorum ya.. çoğu zaman suya yazar gibi hissediyorum..
neyse.
laf-ı güzaf... ne güzel kelimedir.
Çok haklısın kaptanim diyecek bişeyim yok
Yok tatlım, bana verilen değer olarak düşünmüyorum. düşünemem de.
Yaptığım bir iş var. Amaç motivasyon.
Benimle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir şey. Bir takımın üyesi için bir şey yapılıyor ve kendi dahil başka okuyan yok.
Ben kendi kendime motivasyon sağladığımı sanarken aslında kimsenin umrunda değil duygusu geçiyor bana.. hepsi bu.
Bana verilen ya da verilmeyen değer çok başka bir konu. Bunu hak ederim ya da etmem, bu sizinle değil, benimle ilgili bir konudur.
Konu başka.
Yardımcı oluruz kaptanım, merak etme sen.Eyvahlar olsun yahu korktuğum hep mi başıma gelir ben cuma akşamı yokum ki evde nasıl yapicam sonuç listelerini hemde bu kadar acemiyken
Ama yokum evde giremem nasıl yaparım cumartesi açıklayabilirse cumartesi yaparım ama cuma yokumYardımcı oluruz kaptanım, merak etme sen.
Cumarteside yapabilirsin kaptanim. Hic olmadi ben yaparim :) takim listesini hazirlayamazsan onada el atarimAma yokum evde giremem nasıl yaparım cumartesi açıklayabilirse cumartesi yaparım ama cuma yokum
Takım listesi önemli değil kuzum onu hazırlarım ama akşamüstü çıkmam lazım evden o yüzden dedim çok sagol ya cumartesi yaparım yada sizden yardım isterimCumarteside yapabilirsin kaptanim. Hic olmadi ben yaparim :) takim listesini hazirlayamazsan onada el atarim
Tamamdir kaptanim seve seve yardimxi oluruzTakım listesi önemli değil kuzum onu hazırlarım ama akşamüstü çıkmam lazım evden o yüzden dedim çok sagol ya cumartesi yaparım yada sizden yardım isterim
Teşekkür ederim canım benim ne çok yük oldum hepinize yaa hakkınızı helal edinTamamdir kaptanim seve seve yardimxi oluruz
Teşekkür ederiz BaharımKarar defterinde, sonuç listeleri hazırlama programınu güncelledim arkadaşlar, bilginize.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkür ederim canım benim ne çok yük oldum hepinize yaa hakkınızı helal edin
Yardımcı oluruz canım. Sıkma canını.Ama yokum evde giremem nasıl yaparım cumartesi açıklayabilirse cumartesi yaparım ama cuma yokum
Teşekkür ederiz Baharım
Ne demek canım burada herkes herkese seve seve yardımcı oluyorCuma akşamı bende hazırlayabilirim sonuç listelerini kuzum sıkıntı yok sen hiç kafana takma
oyyy sagolun canlarım gerçekten cansınız tamam yarın konuşalım inşallah bu konuyuYardımcı oluruz canım. Sıkma canını.
Ya olur mu öyle şey. Ne demek sopa falan? Sana bir de?bu sopalar benim kafama geliyor
Kaptanım sana zahmet, buradan çık sola dön, ikinci sapakta karar defteri var. 3 nolu maddeyi oku.Ama yokum evde giremem nasıl yaparım cumartesi açıklayabilirse cumartesi yaparım ama cuma yokum
Okudum kaptanim teşekkür ederimYa olur mu öyle şey. Ne demek sopa falan? Sana bir de?
Zaman ayırarak yaptığım şeyin tek amacı var o da motivasyon.
Okunmadığında umursanmıyor duygusu geçiyor bana, o zaman da kıvırmaya gerek yok; ben de içimden ben niye umursuyorum ki, diye düşünmeye başlıyorum.
Ben yapayım da, bakan bakar bakmazsa bakmaz.. demek doğru bir düşünce değil benim algımda. İlgi yoksa ben de zaman harcamayayım demek istiyorum.
İlgi yoksa, amaç yok demek oluyor.
Amaç yoksa da zaman kıymetli. Harcamayayım.
Bunlar benim görüşlerim elbette. Bir karne, bir etap raporu, senin hazırladığın perfomans uygulaması..... böyle uzar gider bu liste. Bak altlarına okuyan sayısı 3-5 kişiyi geçmez. Görünürde ortalama 100 kişi var. İlgi ve merak uyandırmıyorsa neden yapılıyor bunca şey? Burada bir arıza var.
Kaptanım sana zahmet, buradan çık sola dön, ikinci sapakta karar defteri var. 3 nolu maddeyi oku.
Sonuç listesini en son ne zaman hazırlayabileceğini öğren lütfen. Panik yok.
Ya olur mu öyle şey. Ne demek sopa falan? Sana bir de?
Zaman ayırarak yaptığım şeyin tek amacı var o da motivasyon.
Okunmadığında umursanmıyor duygusu geçiyor bana, o zaman da kıvırmaya gerek yok; ben de içimden ben niye umursuyorum ki, diye düşünmeye başlıyorum.
Ben yapayım da, bakan bakar bakmazsa bakmaz.. demek doğru bir düşünce değil benim algımda. İlgi yoksa ben de zaman harcamayayım demek istiyorum.
İlgi yoksa, amaç yok demek oluyor.
Amaç yoksa da zaman kıymetli. Harcamayayım.
Bunlar benim görüşlerim elbette. Bir karne, bir etap raporu, senin hazırladığın perfomans uygulaması..... böyle uzar gider bu liste. Bak altlarına okuyan sayısı 3-5 kişiyi geçmez. Görünürde ortalama 100 kişi var. İlgi ve merak uyandırmıyorsa neden yapılıyor bunca şey? Burada bir arıza var.
Kaptanım sana zahmet, buradan çık sola dön, ikinci sapakta karar defteri var. 3 nolu maddeyi oku.
Sonuç listesini en son ne zaman hazırlayabileceğini öğren lütfen. Panik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?