- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.008
- 498
Yaaa dedim ya işte go cozemedimevlaefe tatlim buraya yazacaksin sonuc listesinde sadece paylasimlar yapiliyor sonuc listeleri ile ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa dedim ya işte go cozemedimevlaefe tatlim buraya yazacaksin sonuc listesinde sadece paylasimlar yapiliyor sonuc listeleri ile ilgili
Allahimmm ben şok biz sabit gelince sınır krizi geçiriyoruz wahhhBu kizcenin sonucu eksi oldugu icin dereceye giremez tatlim
- 2.49 arkadaşım.
Normal oran değil. Eksili. Kilo almış yani, vermemiş. Derece yok.
Listeye girişimde mezuniyetimde bireysel derece ile oldu şükür birinciliği ciddi manada kıl payı kaçırmışımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
563. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 7. Takım ==> 1,588
2. ==> 6. Takım ==> 1,077
3. ==> 4. Takım ==> 0,999
BİREYSEL DERECELER
1. ==> mrskulkedisi (13.tk) =>>
2,72
2. ==> hippotalamus (7.tk) ==>
2,71
3. ==> @Huzurvermeyolunda (6.tk) ==> 2,24
ETAP SONUNCUSU
==>> @Kriziantemcicegi (13.tk) =>> -3,86
Tebrik ederim canım.Listeye girişimde mezuniyetimde bireysel derece ile oldu şükür birinciliği ciddi manada kıl payı kaçırmışım
Emeği geçen herkese özellikle kaptanım @MiuLego bacıya çokk teşekkür ederim diyet başarı hikayemi de paylaştım.. motivasyona ihtiyacı arkadaşlar için yazdım.. en başta kendim için
Ellerine sağlık sahgul kaptanimSonuç listeleri hazır arkadaşlar
Hata varsa uyarırsanız düzeltirim
İyi akşamlar
Teşekkür ederim moni.. artık kepimi alabilirimTebrik ederim canım.
Listeye girişimde mezuniyetimde bireysel derece ile oldu şükür birinciliği ciddi manada kıl payı kaçırmışım
Emeği geçen herkese özellikle kaptanım @MiuLego bacıya çokk teşekkür ederim diyet başarı hikayemi de paylaştım.. motivasyona ihtiyacı arkadaşlar için yazdım.. en başta kendim için
Sonuç listeleri hazır arkadaşlar
Hata varsa uyarırsanız düzeltirim
İyi akşamlar
Amin cnm... hepimiz inş..Tebrikler canım darısı bizlerin başına ♡♡♡♡ İnşallah bir daha asla artı yüzü gormezsin. ....Aminnn
Teşekkürler ellerine sağlık1. ve 7. Takım kadrolarındaki değişimi de Karar Defteri mizde güncelledim. Hayırlı olsun.
Performans uygulamasının son turu bu hafta bitecek, sonuç listelerini ona göre ekleyeceğim. Şimdilik boş bıraktım. Bilginize.
Püsküütüm performansın son haftası yaaa notalar yeni döneme aktarılıyor mu Merak ettim1. ve 7. Takım kadrolarındaki değişimi de Karar Defteri mizde güncelledim. Hayırlı olsun.
Performans uygulamasının son turu bu hafta bitecek, sonuç listelerini ona göre ekleyeceğim. Şimdilik boş bıraktım. Bilginize.
Yok ebru cum yeni donemde sifirdan basliyoruzPüsküütüm performansın son haftası yaaa notalar yeni döneme aktarılıyor mu Merak ettim
Kaptanim oynakbasi34