OYLAMA
Yeni üyenin izin haklarına ilişkin karar metninde yer alan cümle şu şekilde:
ÖNERİ
Yeni üyenin izne çıkabilmesi için gereken 2 ay süre kotasını kaldırmayı öneriyorum.
Üyeler senede üç kez izin kullanabilirler. Bu sınır dahilinde kalmak koşulu ile izne çıkma hakkını dilediği zaman kullanabilirler.
Senede üç kez olan izin kotasına, hamillik ve sağlık sorunlarından oluşan ekstrem durumlar dahil değildir.
1. TAKIM : EVET
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET
12. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
Açıklama:
Üç kez izin hakkı olayı çok mantıklı. Hamilelik ve sağlık sorunları nın ekstrem durum olması da mantıklı.
Hayır oyunu vermemin nedeni 2 ay kotasının tamamen kaldırılması önerisi. 2 ay bence de çok uzun süre. Ama 1 ay olabilir, tamamen kaldırılması fikri doğru gelmedi bana. Diğer türlü anladığım kadarı ile bu hafta listeye giren haftaya bile izne ayrılabilir isterse. Bu da oldukça karışıklığa ve iş yüküne sebep olabilir. Bu yüzden oyum hayır yönünde oldu.
Yeni üyenin izin haklarına ilişkin karar metninde yer alan cümle şu şekilde:
"Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz."
ÖNERİ
Yeni üyenin izne çıkabilmesi için gereken 2 ay süre kotasını kaldırmayı öneriyorum.
Üyeler senede üç kez izin kullanabilirler. Bu sınır dahilinde kalmak koşulu ile izne çıkma hakkını dilediği zaman kullanabilirler.
Senede üç kez olan izin kotasına, hamillik ve sağlık sorunlarından oluşan ekstrem durumlar dahil değildir.
1. TAKIM : EVET
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET
12. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 5 Nisan Perşembe günüdür.
- Oy birliği esastır. Bir takımın bile HAYIR oyu kullanması durumunda oylama iptal edilecektir.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Açıklama:
Üç kez izin hakkı olayı çok mantıklı. Hamilelik ve sağlık sorunları nın ekstrem durum olması da mantıklı.
Hayır oyunu vermemin nedeni 2 ay kotasının tamamen kaldırılması önerisi. 2 ay bence de çok uzun süre. Ama 1 ay olabilir, tamamen kaldırılması fikri doğru gelmedi bana. Diğer türlü anladığım kadarı ile bu hafta listeye giren haftaya bile izne ayrılabilir isterse. Bu da oldukça karışıklığa ve iş yüküne sebep olabilir. Bu yüzden oyum hayır yönünde oldu.