- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Diyette tecrübem var çok şükür kaptanlık ilk olacak inşallah canım sagolbende yaparsın tecrübende varmış . kaptanlar da sağolsunlar desteklerini esirgemiyorlar birşey olduğunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyette tecrübem var çok şükür kaptanlık ilk olacak inşallah canım sagolbende yaparsın tecrübende varmış . kaptanlar da sağolsunlar desteklerini esirgemiyorlar birşey olduğunda
arada senden tüyo isterim o zaman belki farklı bişiler öğrenirim senden olur muDiyette tecrübem var çok şükür kaptanlık ilk olacak inşallah canım sagol
Oyy hemde nasıl bir sorumluluk var üstümde anlatamam faydasını gördüğüm şeyleri yazarım canım hic merak etmearada senden tüyo isterim o zaman belki farklı bişiler öğrenirim senden olur mu
kaptanlık kolay görünüyor ama cidden çok emek isteyen birşey
Teşekkür ederim anka kaptanim inşallah alnımın akıyla yaparım
Oyy teşekkür ederim umarım başım çok sıkışmaz sizi de yormam canımHayırlı olsun canım ne zaman başın sıkışırsa biz buralardayız
çok sevinirim yeni deneyimlere ihtiyacım var. sen ruhudelinin arkadaşıydın dimi ? aşılama topiğine gelyordun sankiOyy hemde nasıl bir sorumluluk var üstümde anlatamam faydasını gördüğüm şeyleri yazarım canım hic merak etme
Yaaaa evet aynen arkadaşım benim sende mi oradaydinçok sevinirim yeni deneyimlere ihtiyacım var. sen ruhudelinin arkadaşıydın dimi ? aşılama topiğine gelyordun sanki
evet ama ben çok nick değiştirdim nuffiun /denetim olarak anımsayabilirsin ilk aşılamam tutmuştu sonra düşük yapmıştım hatta .Yaaaa evet aynen arkadaşım benim sende mi oradaydin
Canım gel bizim takımda konuşalım herkese bildirim gidiyor burda gelip bakıyorlar durmadan meşgul etmeyelimevet ama ben çok nick değiştirdim nuffiun /denetim olarak anımsayabilirsin ilk aşılamam tutmuştu sonra düşük yapmıştım hatta .
Geçmiş olsun tatlım..günaydın kızlar birşey sormak istiyorum . 2017 yılında listeden ayrılmak zorunda kaldım aşılama tedavim vardı sonuç pozitif oldu düşük yaptım ekstrem sebebten yaklaşık 1 ay önce listeye girdim süpriz şekilde yine hamile kalmışım hamilelik için listeden çıktım cuma günü ama pazartesi günü kürtaj oldum . listeye de dönmek istiyorum dönmezsem psikolojik açlık yaşayıp kilo almaya başlayacam kafamda dağılır hem . tekrar ne zaman girebilirim yine ekstrem sebebten girme hakkım var mı ?
Ya birden jeton düştü.. Yeni takımımız 10. takımın, güzel kalpli moni şimin yardımcılığı da sana hayırlı olsun tatlım.. Atlamışım kusura bakma lütfen. Mesajını okuyunca fark ettim hatamı.@tuzsuz_ruh hayırlı olsun canım. ❤
Laydcim..Hayırlı olsun canım ne zaman başın sıkışırsa biz buralardayız
Geçmiş olsun tatlım..
Ya birden jeton düştü.. Yeni takımımız 10. takımın, güzel kalpli moni şimin yardımcılığı da sana hayırlı olsun tatlım.. Atlamışım kusura bakma lütfen. Mesajını okuyunca fark ettim hatamı.
Laydcim..
Yok bir şey.. özlemişim.
Geçmiş olsun tatlım..
Ya birden jeton düştü.. Yeni takımımız 10. takımın, güzel kalpli moni şimin yardımcılığı da sana hayırlı olsun tatlım.. Atlamışım kusura bakma lütfen. Mesajını okuyunca fark ettim hatamı.
Laydcim..
Yok bir şey.. özlemişim.
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun tatlım..
Laydcim..
Yok bir şey.. özlemişim.
Geçmiş olsun tatlım..
Laydcim..
Yok bir şey.. özlemişim.
Senin derdin tarif tabii
Şaka bir yana, senin konuna da bir hareket gelmiş olur. Aylarca çalışmamış başlık.
Önerine gelince, etap derecelerinde de ilk üç var ama sırrını paylaşma yükümlüüğü sadece 1. ye ait.
O yüzden aynı mantığı sondan işlettim.
Etap birincisi - sırrını paylaşıyor
Etap sonuncusu - hatasını paylaşıp bir tane de yemek tarifi veriyor.
Şimdilik böyle başlayalım bakalım..
Önerin için teşekkür ederim.
Ayyy sanırım uygulamanın ilk tarifi benden gelecek
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Bir de uygulamayı takıma duyururken öyle bir mesaj yazdım ki resmen çerçeveletilip duvara asılmalık