- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Teşekkür ederim anka kaptanim inşallah alnımın akıyla yaparım
Hayırlı olsun.Teşekkür ederim anka kaptanim inşallah alnımın akıyla yaparım
Eline emeğine sağlık püsküütümArkadaşlar merhaba,
Karar defteri indeksine başladım. Zaman buldukça güncelleyeceğim.
Gidişata bir göz atın lütfen. Bir öneriniz varsa da henüz yolun başındayken iletmenizi rica ederim.
Kalın sağlıcakla.
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Hayirli olsunTeşekkür ederim kizlarr
Teşekkür ederim canimHayirli olsun
Geçmiş olsun hayırlı vakitte inşallah tekrar olur canımgünaydın kızlar birşey sormak istiyorum . 2017 yılında listeden ayrılmak zorunda kaldım aşılama tedavim vardı sonuç pozitif oldu düşük yaptım ekstrem sebebten yaklaşık 1 ay önce listeye girdim süpriz şekilde yine hamile kalmışım hamilelik için listeden çıktım cuma günü ama pazartesi günü kürtaj oldum. listeye de dönmek istiyorum dönmezsem psikolojik açlık yaşayıp kilo almaya başlayacam kafamda dağılır hem . tekrar ne zaman girebilirim yine ekstrem sebebten girme hakkım var mı ?
Teşekkür ederim tatlım@tuzsuz_ruh hayırlı olsun canım. ❤
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. 560. Etapta izine ayrılmışsın. 563 te yeniden girebilirsin canım. Bu da 15 gün sonra yapıyor. Tekrar geçmiş olsungünaydın kızlar birşey sormak istiyorum . 2017 yılında listeden ayrılmak zorunda kaldım aşılama tedavim vardı sonuç pozitif oldu düşük yaptım ekstrem sebebten yaklaşık 1 ay önce listeye girdim süpriz şekilde yine hamile kalmışım hamilelik için listeden çıktım cuma günü ama pazartesi günü kürtaj oldum. listeye de dönmek istiyorum dönmezsem psikolojik açlık yaşayıp kilo almaya başlayacam kafamda dağılır hem . tekrar ne zaman girebilirim yine ekstrem sebebten girme hakkım var mı ?
Çok teşekkür ederim canım benim@tuzsuz_ruh canım hayırlı olsun
amin inşallah canım isteyen herkese nasip olsun. sen kaptan olmuşsun hayırlı olsun canım.Geçmiş olsun hayırlı vakitte inşallah tekrar olur canım
amin inşallah . çok teşekkür ederim bilgi içinÖncelikle çok geçmiş olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. 560. Etapta izine ayrılmışsın. 563 te yeniden girebilirsin canım. Bu da 15 gün sonra yapıyor. Tekrar geçmiş olsun
Sağol canim benim inşallah başarırımamin inşallah canım isteyen herkese nasip olsun. sen kaptan olmuşsun hayırlı olsun canım.
amin inşallah . çok teşekkür ederim bilgi için
bende yaparsın tecrübende varmış . kaptanlar da sağolsunlar desteklerini esirgemiyorlar birşey olduğundaSağol canim benim inşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?