süprizleri cok severimSen bir şey yapmayacaksın monişim..
Ben, sana bir sürpriz hazırlayacağım üç vakte kadar.
Parmak kaldıran kazanır.
Biri parmak kaldırsın.
Bakalım kim olacak?
ne guldum yaa
Kep gelmis uzun ugraslar sonundaBenim kepim hala yok
Farketmez biz öyle de derece yaparızne guldum yaayalniz bahar ne kadar meraklisiniz parmak kaldiran bu hafta yuzdeleri ikiye bolcek falan derse
Evet çok şükür
Bildirimsiz mi ayrıldı canım. Bildirimsiz ayrıldıysa artı bir ekle yoksa eklemene gerek yok ki. Geçen hafta sen 31 dedin biz 30 da karar kılmıştıkSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnnnnn
Hemen bildirimler başlamadan emin olmak için sizlerede sorayım
557.Etapta izne ayrılan üyem bugün nasipse dönecek 560. etapta olduğumuza göre 3 hafta geçtiği için döndüğünde yüzdesini 4e bölüyorum doğrudur dimihani senelerdir hep öyle yapıyorumda ( uzak kaldığı etap sayısı +1 olarak bölüyorum )
Geçen hafta bir ara burada bir arkadşımızın sorusu üzerine aynı şeyi dediğimde doğru dendi ama bir an tereddütte kaldım nedenseHeee doğru deyin de içim rahat etsin
Gerek kalmadı tekrar karar defterini inceledim öyleymişohh rahatladım doğru hatırlamışım
Kaç gündür şekersiz 1/21 desin ankaBildirimsiz mi ayrıldı canım. Bildirimsiz ayrıldıysa artı bir ekle yoksa eklemene gerek yok ki. Geçen hafta sen 31 dedin biz 30 da karar kılmıştık
Parmak kaldirana surpriz mi var
İşimi sağlama almak için bulabildiğim tüm parmaklı emojilerle ben buradayım diyorum
İşte mesele de bu zaten.. arkasından ne geleceğini bilmediği halde parmak kaldırabilmek.ne guldum yaayalniz bahar ne kadar meraklisiniz parmak kaldiran bu hafta yuzdeleri ikiye bolcek falan derse
Emeğine sağlık kaptanım, mevzuu uğraştırdı seni.Kep gelmis uzun ugraslar sonunda
Evet sürpriz var.. üç vakte kadar.
Ancak sadece ilk parmak kaldırana.. yanimoni ye.
Sizler parmaklarınızı indirebilirsiniz.
İşte mesele de bu zaten.. arkasından ne geleceğini bilmediği halde parmak kaldırabilmek.
Bu nedenle parmak kaldıran herkese
Emeğine sağlık kaptanım, mevzuu uğraştırdı seni.
Bildirimsiz mi ayrıldı canım. Bildirimsiz ayrıldıysa artı bir ekle yoksa eklemene gerek yok ki. Geçen hafta sen 31 dedin biz 30 da karar kılmıştık
olsun editörüm sorun değil sadece benim yoğun bir anıma gelince mesajları eksik göndermişim kazen de e
Evet sürpriz var.. üç vakte kadar.
Ancak sadece ilk parmak kaldırana.. yanimoni ye.
Sizler parmaklarınızı indirebilirsiniz.
İşte mesele de bu zaten.. arkasından ne geleceğini bilmediği halde parmak kaldırabilmek.
Bu nedenle parmak kaldıran herkese
Emeğine sağlık kaptanım, mevzuu uğraştırdı seni.
Ah sevgili kaptanım ah..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnnnnn
Hemen bildirimler başlamadan emin olmak için sizlerede sorayım
557.Etapta izne ayrılan üyem bugün nasipse dönecek 560. etapta olduğumuza göre 3 hafta geçtiği için döndüğünde yüzdesini 4e bölüyorum doğrudur dimihani senelerdir hep öyle yapıyorumda ( uzak kaldığı etap sayısı +1 olarak bölüyorum )
Geçen hafta bir ara burada bir arkadşımızın sorusu üzerine aynı şeyi dediğimde doğru dendi ama bir an tereddütte kaldım nedense Heee doğru deyin de içim rahat etsin
Gerek kalmadı tekrar karar defterini inceledim öyleymişohh rahatladım doğru hatırlamışım
Ah sevgili kaptanım ah..
Bu konu bir türlü açıklığa kavuşamıyor senin için.
"Uzak kaldığı etap sayısı + 1" formülünü aklından çıkart önce. Bunu silersen kolaylaşacak.
560-557: 3
Burada önemli olan 557. etapta izne ayrılırken bildirim yaptı mı yapmadı mı?
Yapmadıysa 557. etabı da dahil edersin ve o zaman 3+1=4 olur.
Ama eğer bildirim yaparak izne çıktıysa o zaman basit matematikle 3 hafta olur.
Aklındaki formülü sil lütfen.Kendi aklını kendin karıştırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?