Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili seaBahAR ve sevgili takım kaptanları affınıza sığınarak bir soru soracağım.takım kaptanımızla,benim izin dönüşümün kaça bölüneceği hakkında kafamız biraz karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ben 529. Etapta 73,7 bildirimi ile izine ayrıldım ,bu hafta yüzdem 29 mı bölünecek yoksa 30’a mı.Her halükarda yüzdemde çok bir değişiklik olmuyor ama ben 29’a bölüneceğini düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şayet 29’a bölünecekse takım paylaşımımızı düzeltmemiz gerekecek .
Şimdiden teşekkür ederim.
İyice karıştı hiç sormasa mıydım neCanım tam 30 etap olmuş bu durumda 31e bölünüyor canım
30 a bölünmeyecek mi canım.. neden 1 ekliyoruzCanım tam 30 etap olmuş bu durumda 31e bölünüyor canım
Merhaba,Sevgili seaBahAR ve sevgili takım kaptanları affınıza sığınarak bir soru soracağım.takım kaptanımızla,benim izin dönüşümün kaça bölüneceği hakkında kafamız biraz karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ben 529. Etapta 73,7 bildirimi ile izine ayrıldım ,bu hafta yüzdem 29 mı bölünecek yoksa 30’a mı.Her halükarda yüzdemde çok bir değişiklik olmuyor ama ben 29’a bölüneceğini düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şayet 29’a bölünecekse takım paylaşımımızı düzeltmemiz gerekecek .
Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederimMerhaba,
529. Etapta bildirimli izn ayrıldığın için
559-529=30
30 a böleceksiniz.
Eğer bildirimsiz ayrılsaydın izne 31 e bölecektin.
Canım tam 30 etap olmuş bu durumda 31e bölünüyor canım
30 a bölünmeyecek mi canım.. neden 1 ekliyoruz
ben etabi 558 olarak hesapladigim icin basta 29 hesapladim o yuzden arkadasin kafasi karisti :)Merhaba,
529. Etapta bildirimli izn ayrıldığın için
559-529=30
30 a böleceksiniz.
Eğer bildirimsiz ayrılsaydın izne 31 e bölecektin.
Edit: karar defterinde böyle yazıyor. Örneği de var.
SORU
Kısa bir süre önce uygulamaya geçirdiğimiz "Yeni Üye Yönlendirmesi" sistemine ilişkin bazı sıkıntılar baş gösterdi. Sohbetleşerek zaman kaybı yaratmak yerine oylamaya sunmaya karar verdim.
Her zamanki gibi sizlerin kararı önemli.
Soru şu:
Yeni üye alımında eski sisteme dönelim mi?
OYLAMA
1. TAKIM EVET / HAYIR
2. TAKIM HAYIR
3. TAKIM EVET
4. TAKIM EVET
5. TAKIM EVET
6. TAKIM EVET
7. TAKIM HAYIR
8. TAKIM HAYIR
10. TAKIM HAYIR
12. TAKIM EVET
13. TAKIM HAYIR
14. TAKIM EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama 8 Mart 2018 Perşembe akşamı 18:00 e kadar devam edecektir.
- Sonuçlar oy çokluğu metodu ile belirlenecektir. Bu durumda EVET veya HAYIR oylarından birinin 7 oy alması yeterlidir.
- Hayır oyu kullanan takım, nedenini açıklamak zorunda değildir.
Ben yarışma tarihinde böyle oylama görmedim.
Hatta çoğu zaman oy kullanmayan takımları bile beklemeyiz, bilirsiniz.
Gereken oy çokluğu sağlanır ve konu kapanır.
Şimdi heyecana bak.
6 EVET
5 HAYIR
Top 1. takımda.
Hayır derse n'aparız onu da düşünelim. Var mı madeni parası olan?
Ben bi koşu 1. takıma gidip lobicilik yapıp geleyim
Eşitlik durumunda ne olacak ki acaba
Ayyy püsküütüm sen zaten sonunda söylemişsin okumamışım