Hiç fikrim yok ama ne güzel olurdu gerçekten :))Demin seni de çoklu alıntıya dahil etmiştim, ama ne olduysa uçmuş..
İfadeler bölümünde bu mu vardı? Ben hiçbir yeri bilmiyorum yahu.. Anca Mr. Excel.
Ama geçenlerde üye engelenebileceğini öğrendim.
Bir de şöyle bir arzum var.
Mesela bütün takımları işaretlesem, sonra da bir tuşa bassam takımlardaki son konuşmaların hepsini şu tıklama işlemi olmadan görsem.. timeline gibi aksa mesela.. güzel olurdu.
Belki bu da vardır ve ben bunu da bilmiyorumdur.
Çıkıyor canım kodlar o gönderdiğim linkte yazıyor. Ben de üşeniyorum da hep kodla yazıyorum :))Kodunu yazınca çıkıyorsa eğer ben bütün kodları ezberlemeye razıyım. Emoji aramaktan bir hal oluyorum.Ama hepsine de ayrı bayılıyorum. Hele buna bitiyorum
Bende senin analizi cok merak ettim cnm neyle ilgili acaba :)))teşekkürler ben bunu bir deneyeyim beceremezsem artık takımdaki gençlere söylerim onlar hallederler
Ellerine emegine saglik cnm cok tesekkür ederizOcak - Şubat 2018 Analizleri Genel Sonuçları hazır.
Bir sonraki analiz döneminde hepinize başarılar dilerim arkadaşlar.
İyi geceler, sağlıcakla kalın.
Rica ederim
Rica ederim, motive sağlıyorsa benim için en büyük teşekkür.Ellerine emegine saglik cnm cok tesekkür ederiz
Umarim birdahaki dönem bütün takimlar puanlarini yükseltmis olurlar
bahar cım aslında yaptığımız analizler %5 üzerinde son 10 yılın dökümü idi ama sen dün öyle güzel bir mesaj yazmışsın ki bizim kızlar bu kadar güzel mesaja bu çok basit olur dediler dünden beri yeni data girişi yapıyoruz farklı analizler oluşturmaya çalışıyoruz ki senin güzel sözlerin boşa gitmemiş olsunAyyyyyy yaptığın analizlerde ben de varımdır..
kesin varımdır Odin.
Sen yoktun o zamanlar, Bulut abin vardı.. bir de ben.
ayy bunun tek hastası ben değilmişim demekkiKodunu yazınca çıkıyorsa eğer ben bütün kodları ezberlemeye razıyım. Emoji aramaktan bir hal oluyorum.Ama hepsine de ayrı bayılıyorum. Hele buna bitiyorum
canım dün yazdığımız %5 üzeri alan üyelerle ilgili bir analizdi akşam eklemeye çalışırım ama sevgili bahar öyle güzel şeyler yazmış ki biz bu övgülere mazhar olabilmek için şu an sürekli bir fikir teattisi içindeyiz açıkcası keyif de merak da oluştu bizlerde bakalım nasıl sonuçlar çıkacak diyeBende senin analizi cok merak ettim cnm neyle ilgili acaba :)))
Ya kıyamam..bahar cım aslında yaptığımız analizler %5 üzerinde son 10 yılın dökümü idi ama sen dün öyle güzel bir mesaj yazmışsın ki bizim kızlar bu kadar güzel mesaja bu çok basit olur dediler dünden beri yeni data girişi yapıyoruz farklı analizler oluşturmaya çalışıyoruz ki senin güzel sözlerin boşa gitmemiş olsun
bir de işyerinde çoğu site yasaklı olduğu için senin önerilerini akşam evde deneyeceğim
Listeye geldiği değil takıma geldiği kilo yani 67 baz alınacak kaptanım. Kaptan değilim ama takip eden üyeyimGünaydın arkadaşlar
Danışmak istediğim bir durum var daha ilk haftadan. Malum uzun bir süre verince kaptanlığa birazcık karışmış kafam. Karar defterimizde ;
MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Örnek: Üyemiz 75 kilo ile yarışmamıza kayıt oldu. Hedefi 60 kilo. Yani 15 kilo vermeyi hedefliyor.
Karne alabilmesi için bu 15 kiloluk hedefin %80 ine ulaşması gerekiyor.
15 x 0.80 = 12
Yarışmacı 12 kilo verdiğinde karne almaya hak kazanır.
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.
Böyle yazıyor ama üyenin yarışmamıza kayıt olduğu kilo konusunda tereddütte kaldım. Takıma 67 kilo ile gelmiş ama listeye girdiği ilk hafta 64.4 kiloymuş. Almam gereken kilonun 64.4 olduğunu düşünüyorum. Sizce de öylemi?
Ne güzel canım keşke bütün üyeler takip etseListeye geldiği değil takıma geldiği kilo yani 67 baz alınacak kaptanım. Kaptan değilim ama takip eden üyeyim
Başlangıç canımGünaydın arkadaşlar
Danışmak istediğim bir durum var daha ilk haftadan. Malum uzun bir süre verince kaptanlığa birazcık karışmış kafam. Karar defterimizde ;
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Örnek: Üyemiz 75 kilo ile yarışmamıza kayıt oldu. Hedefi 60 kilo. Yani 15 kilo vermeyi hedefliyor.
15 x 0.80 = 12
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.
Böyle yazıyor ama üyenin yarışmamıza kayıt olduğu kilo konusunda tereddütte kaldım. Takıma 67 kilo ile gelmiş ama listeye girdiği ilk hafta 64.4 kiloymuş. Almam gereken kilonun 64.4 olduğunu düşünüyorum. Sizce de öylemi?
Estağfurullah kaptanım görevimizNe güzel canım keşke bütün üyeler takip etse
Günaydın arkadaşlar
15 x 0.80 = 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?