Sevindim kaptanım.. takım ortalamasına göre sıralamak senin fikrindi.
canım izne ayrılırken hamilelik sebebiyle gibi birşey yazılmışmıydı normalde bu tür bir şey yazıldıysa sağlık sebebiyle listeye girilebiliyor izne ayrılalı ne kadar oldu?kızlar bi sorum var
bi üyem izine ayrıldı ayrılınca hamile kaldı ve düşük yaptı su an kilosu izine ayrıldıgından fazla listeye girebiliyo sanırım dimi ?
Geçmiş olsun arkadaşımıza. Evet extrem durum a/2 ye göre geri döndü notuyla girebiliyor.kızlar bi sorum var
bi üyem izine ayrıldı ayrılınca hamile kaldı ve düşük yaptı su an kilosu izine ayrıldıgından fazla listeye girebiliyo sanırım dimi ?
anka kaptanım ektrem durum a/1 oluyorGeçmiş olsun arkadaşımıza. Evet extrem durum a/2 ye göre geri döndü notuyla girebiliyor.
Evet ya a/1 miş çok pardon.anka kaptanım ektrem durum a/1 oluyora/2 değil
not:bu emojiye bayılıyom yaa
Ben de çok seviyorum bunu.. bakıp göremiyorum o ayrı konu.. bir de her defasında emojiye bas, tabloyu bekle, sonra beş kat merdiven in, arada reklam panosuna kafayı geçir, aradığın emojiyi bul, imleci üstüne denk getirt.. yani.anka kaptanım ektrem durum a/1 oluyora/2 değil
not:bu emojiye bayılıyom yaa
canım izne ayrılırken hamilelik sebebiyle gibi birşey yazılmışmıydı normalde bu tür bir şey yazıldıysa sağlık sebebiyle listeye girilebiliyor izne ayrılalı ne kadar oldu?
pardon karar defterini yeniden okudum orda der ki
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
ekstrem durum 1 le listeye girebilir
kaptinn
Geçmiş olsun arkadaşımıza. Evet extrem durum a/2 ye göre geri döndü notuyla girebiliyor.
: KK53 : sanırım deniyorum hemenBen de çok seviyorum bunu.. bakıp göremiyorum o ayrı konu.. bir de her defasında emojiye bas, tabloyu bekle, sonra beş kat merdiven in, arada reklam panosuna kafayı geçir, aradığın emojiyi bul, imleci üstüne denk getirt.. yani.
Kodunu ezberlemek gerek.
Kodu nereden bulacağımı da anlarsam tamamdır bu iş.
Bence emoji klavyesi olsun.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/help/smiliesBen de çok seviyorum bunu.. bakıp göremiyorum o ayrı konu.. bir de her defasında emojiye bas, tabloyu bekle, sonra beş kat merdiven in, arada reklam panosuna kafayı geçir, aradığın emojiyi bul, imleci üstüne denk getirt.. yani.
Kodunu ezberlemek gerek.
Nasıl grafik canımsevgili arkadaşlar grafikleri nasıl ekleyeceğimizi bilen birisi varmıdır? ona özel olarak sormam gerekenler var müsait olan birisi aynı zamanda :) bu konularda çok iyi değilim de öğrenmeye çalışacağım
excel deki grafikleri falan buraya bir linkle atabiliyormuyuzNasıl grafik canım
Teşekkürler tatlım..: KK53 : sanırım deniyorum hemen
evet dogruymş :))
upload.gen.tr excel dosyası atıp linke çevirebilirsin.. son zamanlarda denemedim ama sanırım devam ediyordur.sevgili arkadaşlar grafikleri nasıl ekleyeceğimizi bilen birisi varmıdır? ona özel olarak sormam gerekenler var müsait olan birisi aynı zamanda :) bu konularda çok iyi değilim de öğrenmeye çalışacağım
Demin seni de çoklu alıntıya dahil etmiştim, ama ne olduysa uçmuş..
teşekkürler ben bunu bir deneyeyim beceremezsem artık takımdaki gençlere söylerim onlar hallederlerTeşekkürler tatlım..
upload.gen.tr excel dosyası atıp linke çevirebilirsin.. son zamanlarda denemedim ama sanırım devam ediyordur.
ben ekran fotosu alıp, painte aktarıp, orada gerekli kırpmaları yapıp sonra da hizliresim.com da upload ediyorum.
yukarıdaki URL formatı..
Kodunu yazınca çıkıyorsa eğer ben bütün kodları ezberlemeye razıyım. Emoji aramaktan bir hal oluyorum.Ben de çok seviyorum bunu.. bakıp göremiyorum o ayrı konu.. bir de her defasında emojiye bas, tabloyu bekle, sonra beş kat merdiven in, arada reklam panosuna kafayı geçir, aradığın emojiyi bul, imleci üstüne denk getirt.. yani.
Kodunu ezberlemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?