Sevgili kaptan arkadaşlarım ve
seaBahAR
uzun süredir aklımda olan ama dile getirmediğim bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum cuma yarışmaları başladığından beri 2008den bu yana buralardayım 2. hamilelik dönemi hariç 2-3 sene kadar uzak kaldım buralardan yalnız son 3-4 aydır özellikle dikkatimi çeken bir şey var sonuçlar kısmında ortalamalar çok yüksek eskiden 0,600 lerle bir takım 1. oluyorsa şimdilerde yaklaşık 1,5-2 lerde birinci olunuyor bununda sebebi tamam kabul ediyorum üyeler güzel kg veriyor ama üyelerin sağlığı ne durumda tamam zayıflayalım ama sağlığımız elden gitmeden zayıflayalım
bu hafta özellikle
kozalakperisi
canım biliyorum gecen hafta listeye alınmadığın için hırs yaptın gecen hafta listede olmalıydın ama bu hafta 61,5 kg dan 57 kg ya düştün birinciler sırlarını paylaşıyor kısmını okudum ve üzgünüm seni tebrik bile edemedim tamamen sağlıksız bir şekilde kg vermişsin sağlığına zarar verecek diye endişe ettim 5. takım olarak kesinlikle sağlığa zarar verici şekilde yapılan diyetleri ben kaptan olarak takımda yapılmasına izin vermiyorum tamam zayıf olalım ama sağlıklı da olalım sağlık elden gittikten sonra zayıf olmanın bir anlamı kalmıyor benim için
tamam burası bir yarışma ortamı ama bu yarışmada sağlık elden giderek delicesine spor yapılarak sürdürülemeyen bir şekilde kg verilmesi taraftarı değilim. Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ettim sizler ne dersiniz?