Benimki fikirdi katılan katılır katılan olmazsa da arada kaybolur gider sorun değil. Ben mi uzattım konuyu herkes fikir söylüyor ve söz hakkı çıkıyor ben öyle ortaya laf atıp kenara çekelemiyorum mizacımda yok ama madem racon böyle işliyor tamamen oyun dışına çıkıyorum. Herkese başarılarCanım fazla hassaslaştın sanırım konuya fazla duygusal bakmaya başladın ve o yüzden de konu uzadıkça uzuyor..
Biraz başka şeylerle ilgilen ve sakinleşmeye çalış
Diskalifiye olacak üyenin yüzdeye katılmamasına ben de sıcak bakmadım açıkcası.. Bu tamamen takım içi işleyişi ile bağlantılı zira.
Bunun izne ayrılanı var kilo alanı var..
Sen gayet iyi niyetli bir girişim yapmak istemişsinama liste hesaplamaları kurallarla işliyor..
Sonuna kadar arkandayız sen yoksan 12.takım olarak bizlerde yokuz artık biz seninle gurur duyuyoruz bundan sonrada ne karar verirsen ver takım olarak arkandayızBenimki fikirdi katılan katılır katılan olmazsa da arada kaybolur gider sorun değil. Ben mi uzattım konuyu herkes fikir söylüyor ve söz hakkı çıkıyor ben öyle ortaya laf atıp kenara çekelemiyorum mizacımda yok ama madem racon böyle işliyor tamamen oyun dışına çıkıyorum. Herkese başarılar
Canım öyle kolay değil bırakmak çünkü yaptığımız oyun değil..Benimki fikirdi katılan katılır katılan olmazsa da arada kaybolur gider sorun değil. Ben mi uzattım konuyu herkes fikir söylüyor ve söz hakkı çıkıyor ben öyle ortaya laf atıp kenara çekelemiyorum mizacımda yok ama madem racon böyle işliyor tamamen oyun dışına çıkıyorum. Herkese başarılar
Konu kapandı akrep kaptanım bu konuyla ilgili burayı meşgul etmek istemiyorum. Yazıldıkça cevap vermek zorunda kalıyorum.Canım öyle kolay değil bırakmak çünkü yaptığımız oyun değil..
Sen kaptanlığı gayet güzel yürütüyosun.
Bi anlık sinirle böyle ani kararlar verme lütfen..
Biz seni bırakmıyoruz. Aynen devamm
Aynen kaptanım sen yoksan bizde yokuz seninle öğrendik diyeti sporuSonuna kadar arkandayız sen yoksan 12.takım olarak bizlerde yokuz artık biz seninle gurur duyuyoruz bundan sonrada ne karar verirsen ver takım olarak arkandayız
Böyle de herşeyden çıkarak yarışmanın sorunlu çocuğu gibi oldum ama napayım bana denk geliyor hep
Evet isteyenlerin istedigi oldu malesef kazen kapattı sayfayıNoluyorr
Kapandı mı 12. Takım
Kızlar 4. Takıma gidip orda devam edebilirisinizEvet isteyenlerin istedigi oldu malesef kazen kapattı sayfayı
Hemdr cok cok sacma seyler.. malesefKızlar 4. Takıma gidip orda devam edebilirisiniz
Hem yeni üyeye heem kaptana ihtiyacı var aranızda gönüllü varsa ben yardımcı olurum
Çok üzüldüm
Çok saçma şeyler oluyor
Sızlerden bırı takımı devralsa yardımda ederız ıstersenızEvet isteyenlerin istedigi oldu malesef kazen kapattı sayfayı
Gitme sebebi ne whatsapda konusmalari. Ordan devam edecek olmalari. Anka kimseye burayi birakin demedi ki herkes kendi rizasiyla anka giderse bizde gideriz dedi. Bende cok uzuldum ankanin verdigi emeklere. Burdaki hemen her takimda emegi vardir onun. Insallaj geri donerBır kaptan gıttı
Ikı takım kapandı
Ne oluyor bu hayatta derken
Ne oluyor kk da be oluyor sanalda dıyesım geldı
Bır avuç tombiş ıstedıgı yerde zayıflasaydı ıstedıgı kişinin kaptanlığında
Güvensız huzursuz ve mutsuzum
Evet takim kapanmasin belki anka geri doner. Sonucta buyuk bir olay yok ortadaSızlerden bırı takımı devralsa yardımda ederız ıstersenız
Desteğiniz için çok tşkr ederim kaptanım biz sadece takım degil aileydik aile Dagıldıktan sonra takım kimin aklına gelir önemli olan sanalda olsa aile ola bilmek dostluk arkadaşlık kazana bilmek biz realde devam ederiz sorun degil kendinize iyi bakın hoşçakalınSızlerden bırı takımı devralsa yardımda ederız ıstersenız
İnsan sınır anıyla söyler ne oldukıGitme sebebi ne whatsapda konusmalari. Ordan devam edecek olmalari. Anka kimseye burayi birakin demedi ki herkes kendi rizasiyla anka giderse bizde gideriz dedi. Bende cok uzuldum ankanin verdigi emeklere. Burdaki hemen her takimda emegi vardir onun. Insallaj geri doner
Bence Anka ıcın hepınız mezun olmalısınızDesteğiniz için çok tşkr ederim kaptanım biz sadece takım degil aileydik aile Dagıldıktan sonra takım kimin aklına gelir önemli olan sanalda olsa aile ola bilmek dostluk arkadaşlık kazana bilmek biz realde devam ederiz sorun degil kendinize iyi bakın hoşçakalın
Ben sakinlesecegine emindim. Gitmeyecekti okadar kisiyi uzup gitmezdi. Insallah geri doner. Ben ensemde nefesleri hissetmeye basladim bile kaptanimİnsan sınır anıyla söyler ne oldukı
Belk sakınlesıp durulacaktı
Her söylenen hemen eylememı gecıyor
Bız böyle bananecı bır mıllet degılız ya....
Bılerek ısteyerek yada bılmeden bır hata yapıldıysa sonuç bu kadar agır olmamalıydı
Ensemde bır cok göz hıssedecegım sanırım bundan sonra
Allah herkezı gonlundekıyle sınasın der susarımBen sakinlesecegine emindim. Gitmeyecekti okadar kisiyi uzup gitmezdi. Insallah geri doner. Ben ensemde nefesleri hissetmeye basladim bile kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?