- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Aaaaaaa eline sağlık. Bizimkini siz yaptığınız için sizinkini ben yapacaktım unutmuşum yaaa tuh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaa eline sağlık. Bizimkini siz yaptığınız için sizinkini ben yapacaktım unutmuşum yaaa tuh
öyle miydi kızAaaaaaa eline sağlık. Bizimkini siz yaptığınız için sizinkini ben yapacaktım unutmuşum yaaa tuh
Ben hastaneye gitmiştim de aus kaptan yapmıştı. Bi dahakine artık eline sağlık tekrar.öyle miydi kız
neden haber etmedin ben unutturmazdım sana
nolacak canım düşünmen yeter.. hazır işte oldu bitti bile:)
Ben hastaneye gitmiştim de aus kaptan yapmıştı. Bi dahakine artık eline sağlık tekrar.
öyle miydi kız
neden haber etmedin ben unutturmazdım sana
nolacak canım düşünmen yeter.. hazır işte oldu bitti bile:)
aklında olmama ihtimalini aklıma dahi getirmedim öyle böyle zehir değil akıl.benim aklımdaydı ama ilk sonuç liste hazırlama şeysini yaşa istedim
Benim de aklımdaydı ama bu hafta sizde olduğunu idrak edemedim. Özür dilerimbenim aklımdaydı ama ilk sonuç liste hazırlama şeysini yaşa istedim
aklında olmama ihtimalini aklıma dahi getirmedim öyle böyle zehir değil akıl.
beyin yandı. terk
Benim de aklımdaydı ama bu hafta sizde olduğunu idrak edemedim. Özür dilerim
Tamam kaptanım.. Listeyi kendime kopyalarken gerekli düzeltmeyi yaparım ben.Sevgili seaBahAR
Bır süredır hastanedeyım o nedenle gecıkmelı oluyor takımı kontrol etmem
Listeye bydelıkız ızınlı yazılmıstı ama ıkı ayını doldurmadıgı ıcın dıskalıfıye olur mümkünse ızınli yazısını kaldırmamız mümkünmü
Çok teşekkürler
Ellerine sağlık kaptanım..
Tamam kaptanım.. Listeyi kendime kopyalarken gerekli düzeltmeyi yaparım ben.
Şifa diliyorum.
6. Takima gelebilirsnArkadaslar merhaba bende diyet gruplarina katilmak istiyorum fakat hic iradem yok belki bu gruplarla kilo verebilirim diye dusundum bu halimle beni grubuna alacak bir takim kaptani var mi
Tamam tesekkur ederim :)6. Takima gelebilirsn
Ellerine sağlık tatlımaklında olmama ihtimalini aklıma dahi getirmedim öyle böyle zehir değil akıl.
beyin yandı. terk
Ellerine sağlık.sevgili kaptanlar ve seaBahAR 26. tur 8. hafta performans sonuçları aşağıda yayınlanmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-23#post-53829568
SONUÇ: Performans uygulaması 26. turda 3 adet sarı kartı olan 1. takım takip eden 3 hafta boyunca, 2 adet sarı kartı olan 2. ve 6. takım 2 hafta etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 23. tur boyunca hiç nota almamış 4,7, 9 ve 12. takımı tebrik ederiz
sevgili kaptanlar ve seaBahAR 26. tur 8. hafta performans sonuçları aşağıda yayınlanmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-23#post-53829568
SONUÇ: Performans uygulaması 26. turda 3 adet sarı kartı olan 1. takım takip eden 3 hafta boyunca, 2 adet sarı kartı olan 2. ve 6. takım 2 hafta etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 23. tur boyunca hiç nota almamış 4,7, 9 ve 12. takımı tebrik ederiz