- 28 Ağustos 2016
- 3.914
- 9.000
- 88
- 31
Canım ellerine sağlıksonuçlar hazııııırrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ellerine sağlıksonuçlar hazııııırrr
Ellerine sağlık komtanım seaBahAR ım532. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-144#post-52599799
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
- Takım yönetim kadroları olarak Karar Defterindeki kurallara hakim olunuz.
- Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
- Yeni üyelerinizin yarışma geçmişini, gerek sonuç listeleri gerekse diskalifiye topiğinden araştırınız.
ETAP NOTLARI
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
2. Takımdan be your selff mezun oldu, tebrikler.
13. Takımdan Anderes mezun oldu, tebrikler.
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.
Arzu eden, başarı hikayesini linkini vermiş olduğum başlıkta paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 532. Etap birincisi; 13. Takımdan ilksevdam arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
6 evet 3 hayırımız var. 2 de kullanılmamış oy.. Hayır dense bile yine 6 evet çoğunluk olacak..Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet
2.takim. hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet
12.takim evet
13.takim hayır
14.takim evet
Eline sağlık bahar532. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-144#post-52599799
GENEL
- Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
- Yeni üyelerinizin yarışma geçmişini, gerek sonuç listeleri gerekse diskalifiye topiğinden araştırınız.
ETAP NOTLARI
8. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
yemeyeceukkk akrep kaptanim6 evet 3 hayırımız var. 2 de kullanılmamış oy.. Hayır dense bile yine 6 evet çoğunluk olacak..
Buna göre etaplar birleştiriliyor kızlar..
Bayramda bol bol yiyinki benim takım birinci olsunfırsatçı smili
Toparlama ve bilgilendirme için teşekkürler kaptanım..6 evet 3 hayırımız var. 2 de kullanılmamış oy.. Hayır dense bile yine 6 evet çoğunluk olacak..
Seni kimseye vermem tabii ki 12. Takıma gel canımMerhaba kızlar,
Kilom 61 boyum 1.64 cm. Hangi takım uygun olur bana?
Sevgiler
532. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
GENEL
ETAP NOTLARI
8. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
ETAP BİRİNCİSİ
6 evet 3 hayırımız var. 2 de kullanılmamış oy.. Hayır dense bile yine 6 evet çoğunluk olacak..
Kaptanim gecmis paylasim mesajlarini okumadin herhalde oylama bitti karar defterine yazildi bile paylasim alanini daha dikkatli okursaniz gozden birsey kacirmazsiniz oylama oy coklugu ile kabul edildi etaplar birlestirildiSevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet
2.takim. hayir
3.takim evet
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet
12.takim evet
13.takim hayır
14.takim evet
532. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
GENEL
ETAP NOTLARI
8. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
ETAP BİRİNCİSİ
Sevgili kaptan arkadaslarim ve seaBahAR 25.tur ikinci hafta performans sonuclari hazirlanmistir.cepten link ekleyemedim . Butun takimlara basarilar dilerim
Canim umarim bayram tatili icin yollardaydin stresli deyinceDemişim en son sabah ama çok ani ve stresli bir yolculuk ve 10 saati aşkın yollardaydım .
Yine de takıma yazdım verdiğiniz karara göre oylama da evet/hayır kullanın diye ama arkadaşlar ihmal etmiş , yardm.larda yolda idi ..
Kusura bakmayın ... kendi adıma özür . Yine de gözüm burada idi , evet oy çokluğu olduğunu görünce takımdakilere tekrar yazmadım .. Cidden yorucu bir gündü.
Etap birleşimi hayırlı olsun .
Herkes etaplar birleşmemiş gibi bayram öncesi özellikle ne verebiliyorsa versin :)
Emeğine sağlık ... Ve sıkılma
Eline emeğine sağlık canım
Ellerine sağlık Kaptanım :)Sevgili kaptan arkadaslarim ve seaBahAR 25.tur ikinci hafta performans sonuclari hazirlanmistir.cepten link ekleyemedim . Butun takimlara basarilar dilerim
Senin de ellerine sağlık canımToparlama ve bilgilendirme için teşekkürler kaptanım..
İlgili etap birleştirilmesini karar defterinde sonuç listesi hazırlama programımızda güncelledim.
Eline sağlıkSevgili kaptan arkadaslarim ve seaBahAR 25.tur ikinci hafta performans sonuclari hazirlanmistir.cepten link ekleyemedim . Butun takimlara basarilar dilerim
Ellerine sağlık kaptanım..Sevgili kaptan arkadaslarim ve seaBahAR 25.tur ikinci hafta performans sonuclari hazirlanmistir.cepten link ekleyemedim . Butun takimlara basarilar dilerim
Demişim en son sabah ama çok ani ve stresli bir yolculuk ve 10 saati aşkın yollardaydım .
Yine de takıma yazdım verdiğiniz karara göre oylama da evet/hayır kullanın diye ama arkadaşlar ihmal etmiş , yardm.larda yolda idi ..
Kusura bakmayın ... kendi adıma özür . Yine de gözüm burada idi , evet oy çokluğu olduğunu görünce takımdakilere tekrar yazmadım .. Cidden yorucu bir gündü.
Etap birleşimi hayırlı olsun .
Herkes etaplar birleşmemiş gibi bayram öncesi özellikle ne verebiliyorsa versin :)
Emeğine sağlık ... Ve sıkılma
Eline emeğine sağlık canım