Doğuma Hazırlık cuma günü doğuma gidiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
160
2
38
ve arkadaşlar kısmetse 9 aylık maratonu cuma günü bitiriyorum.. sezeryan doğumla inşallah bebeğime kavuşağım sizden dua bekliyorum Allah tüm isteyenlere de bu duyguyu tattırsın inşallah sevgiyle kalın a.s.

allahım saglıkla kuçagına almayı nasip etsin o an çok güzel bir an minigini kuçagına alaçaksın tarifi mümkün olmayan bir duygu sana tavsiyem anı iyi yaşa ilk bebeginse inan bana daha önçe yaşamadıgın bir duygu hayırlı bir evlat olsun inşallah

allahım hayırlı dogumlar nasp etrsin saglıkla bebeğinizi kucagınaza alın hersey gönlünüzce olsun

teşk. edrim canım

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin ınşallah ne çok bu aralar doğuma gidecek olan var Maaşallah seninle birlikte hepsine de güzel doğumlar nasip olsun...

allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

uy uy ne güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın hayırlı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…