Culi ' nin Vitrini

unutmadım seni kuzummm numaraları hiç kalmamış dün özellikle senin için gittimmmm hediye yollayacagım die işten izin alıp 1 saat ama aklımdasın telafi etcem istersen bu geceliği sana yollim sm beden

Son düzenleme:
unutmadım seni kuzummm numaraları hiç kalmamış dün özellikle senin için gittimmmm hediye yollayacagım die işten izin alıp 1 saat ama aklımdasın telafi etcem istersen bu geceliği sana yollim sm beden

olurrrrrrrrrrrrrrr seksiymiş

çantamı da unutma çünkü ben unutmadım :)

Son düzenleme:
yok yok kalsın, senle sonra hesaplaşırız

Bu gecelik bana dar olur sanırım, boşver sen

dar olmaz ben 60 mış küsür kg yim bana bile oldu göğüslerim büyük bnm ordan dar sadece iş çıkışı yada pazartesi kargo yapcam bunu bana tekrar hemen adresini ver

ELİMDE KALAN ÜRÜNLER KIZLAR

Mor gömlek beden olrak üstünde 42 yazıyor ama ancak 38 ve 40 aolur kızlar cok dar bir kalıp

Muhteşem bir bluz bu boncuk işlemeli yandan bağlamalı yeşille kahvenin muhteşem uyumu kızlar 38 bedenden 46 bedene kadar uygun içten ayarlamalı çünkü

Gömlekle beraber kullanılan askılı bir etek çok şık duruyor kızlar kaliteli bir ürün 44 beden

Mor üzerine siyah puanlı bluz çok şık duruo üstte 38den 42 bedene kadar uygundur

bu kurdela detaylı etek 40 - 42 ye kadar uygundur

Pudra rengi beli ve yakası dantel detaylı elbise 40 - 42 bedene uygundur

Bu harika elbise 42 ile 44 beden arasına uygundur

40 - 42 bedene uygundur

devamını yarın eklicem kızlar

Son düzenleme:
fiyat sorabilirsiniz yardımcı olacağım uygun vereceğim kızlar

yeni ürünleri bunlar elimden çıktıktan sora eklicem kızlar

bu duruyomu ne kadar detaylı foto yüklermisin canım

cnm bu çantayı annem aldı benden

ama çantaya ihtiyacın varsa nasıl bişi istediğini söyle ben saana bulurum 100lerce çanta var bendeee kıyamıorum satmaya

üstteki pudra elbise cidden üstte süper duruo sadece denedim kızlar bana dar geldi biraz mutlaka düşünün aşan asla pişman olmaz

canım aynı bu boylarda böyle kokoş siyah çok gözleri olan ağzının fermuarı geniş olan bir çanta istiyorum koyu kahvede olabilir.çok sevinirim bulabilirsen fiyatda uygun olursa anlaşırız

canım aynı bu boylarda böyle kokoş siyah çok gözleri olan ağzının fermuarı geniş olan bir çanta istiyorum koyu kahvede olabilir.çok sevinirim bulabilirsen fiyatda uygun olursa anlaşırız

kuzum bu çanta yeşildi biliosun demi

siyah gibi duruyodu bilmiyodum canım karıştırdınmı sağı solu biraz

cnm çantalarımın hepsiiii suan hurçlarda o kadar kıymetliler ki bnm için tam bi çanta delisiyim siyah cantam cok ama satışa cıkardıklarım hariciii satabileceğim cantam yok hepsini kullanıorummm hem de bayılarak

gene de senin için akşama bakarım ayakkabı falan düşünürmüsün

bak bnm topikte pudra bir elbise var harika duruo eger bedeni uyarsa kaçırma ben çok severek aldım ama denemeden aldıgım için beden uymadı

turuncu kazak

mor gömlek önden ve arkadan görüntüsü

lila kazak

simbo saç düzleştirici

mor pembe verev hatlı kazak

geztapocum bunlardan bakabilirsin cnm
pembe büyük canta almanyadan geldi hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…