beni unuttun
unutmadım seni kuzummm numaraları hiç kalmamış dün özellikle senin için gittimmmm hediye yollayacagım die işten izin alıp 1 saat ama aklımdasın telafi etcem istersen bu geceliği sana yollim sm beden
olurrrrrrrrrrrrrrr seksiymiş
çantamı da unutma çünkü ben unutmadım :)
çantayı annem takmış bugun koluna kurtarabilirsem söz yollayacagım
yok yok kalsın, senle sonra hesaplaşırız
Bu gecelik bana dar olur sanırım, boşver sen
ELİMDE KALAN ÜRÜNLER KIZLAR
Mor gömlek beden olrak üstünde 42 yazıyor ama ancak 38 ve 40 aolur kızlar cok dar bir kalıp
Muhteşem bir bluz bu boncuk işlemeli yandan bağlamalı yeşille kahvenin muhteşem uyumu kızlar 38 bedenden 46 bedene kadar uygun içten ayarlamalı çünkü
Gömlekle beraber kullanılan askılı bir etek çok şık duruyor kızlar kaliteli bir ürün44 beden
Mor üzerine siyah puanlı bluz çok şık duruo üstte 38den 42 bedene kadar uygundur
bu kurdela detaylı etek 40 - 42 ye kadar uygundur
Pudra rengi beli ve yakası dantel detaylı elbise 40 - 42 bedene uygundur
Bu harika elbise 42 ile 44 beden arasına uygundur
40 - 42 bedene uygundur
devamını yarın eklicem kızlar
canım aynı bu boylarda böyle kokoş siyah çok gözleri olan ağzının fermuarı geniş olan bir çanta istiyorum koyu kahvede olabilir.çok sevinirim bulabilirsen fiyatda uygun olursa anlaşırız
siyah gibi duruyodu bilmiyodum canım karıştırdınmı sağı solu biraz
dökük yaka beyaz puantiyeli tunik 3 kez falan giyildi
düğünde kullanılabilecek çok şeker mercan ile mavinin uyumunun mükemmelliği olan bir elbise
gri yün olmayan kazak kollarda çiçek detayı var bana olmuyor eger olsa asla satmazdım hediye geldi sadece yıkandı giyilmedi
lacvert etek içine gömlek giyip iplerini arkadan bağlıosunuz inanılmaz şık duruyor
verev gelen inanılmaz güzel renklere sahip boncuklu bluz
siyah şal renkli çiçekli süslü hanımlara
bu kotları çok uyguna vereceğim kızlar 30 - 31 beden ihtiyacı olan kaçırmasın :13:
kırmızı polar büyük beden 44-50 beden arası
pembe ıcon mont ihtiyacı olan kaçırmasın 44 beden tertemiz
nil yeşili ayakkabı defacto hiç kullanılmadı
kırmızı defacto ayakkabı hiç kullanılmadı
beyaz hırkaaa
yeşil kaşe mont
kırmızı kazakkk
AYNI model lacivert ve gri dar paça pantolon kumaşları çok kaliteli kızlar çok temizler kaçırmayın
canım ben 39 no giyiyorum bedende uymaz büyük bedenim çünkü teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?