Culi ' nin Vitrini

unutmadım seni kuzummm numaraları hiç kalmamış dün özellikle senin için gittimmmm hediye yollayacagım die işten izin alıp 1 saat ama aklımdasın telafi etcem istersen bu geceliği sana yollim sm beden :16:

Son düzenleme:
unutmadım seni kuzummm numaraları hiç kalmamış dün özellikle senin için gittimmmm hediye yollayacagım die işten izin alıp 1 saat ama aklımdasın telafi etcem istersen bu geceliği sana yollim sm beden :16:

olurrrrrrrrrrrrrrr seksiymiş :ssz:

çantamı da unutma çünkü ben unutmadım :)

Son düzenleme:
yok yok kalsın, senle sonra hesaplaşırız :31:

Bu gecelik bana dar olur sanırım, boşver sen :34:

dar olmaz ben 60 mış küsür kg yim bana bile oldu göğüslerim büyük bnm ordan dar sadece iş çıkışı yada pazartesi kargo yapcam bunu bana tekrar hemen adresini ver

ELİMDE KALAN ÜRÜNLER KIZLAR :16:

Mor gömlek beden olrak üstünde 42 yazıyor ama ancak 38 ve 40 aolur kızlar cok dar bir kalıp :16:

Muhteşem bir bluz bu boncuk işlemeli yandan bağlamalı yeşille kahvenin muhteşem uyumu kızlar 38 bedenden 46 bedene kadar uygun içten ayarlamalı çünkü :16:

Gömlekle beraber kullanılan askılı bir etek çok şık duruyor kızlar kaliteli bir ürün :16: 44 beden

Mor üzerine siyah puanlı bluz çok şık duruo üstte 38den 42 bedene kadar uygundur :34:

bu kurdela detaylı etek 40 - 42 ye kadar uygundur

Pudra rengi beli ve yakası dantel detaylı elbise 40 - 42 bedene uygundur

Bu harika elbise 42 ile 44 beden arasına uygundur

40 - 42 bedene uygundur

devamını yarın eklicem kızlar

Son düzenleme:
fiyat sorabilirsiniz yardımcı olacağım uygun vereceğim kızlar :34:

ELİMDE KALAN ÜRÜNLER KIZLAR :16:

Mor gömlek beden olrak üstünde 42 yazıyor ama ancak 38 ve 40 aolur kızlar cok dar bir kalıp :16:

Muhteşem bir bluz bu boncuk işlemeli yandan bağlamalı yeşille kahvenin muhteşem uyumu kızlar 38 bedenden 46 bedene kadar uygun içten ayarlamalı çünkü :16:

Gömlekle beraber kullanılan askılı bir etek çok şık duruyor kızlar kaliteli bir ürün :16: 44 beden

Mor üzerine siyah puanlı bluz çok şık duruo üstte 38den 42 bedene kadar uygundur :34:

bu kurdela detaylı etek 40 - 42 ye kadar uygundur

Pudra rengi beli ve yakası dantel detaylı elbise 40 - 42 bedene uygundur

Bu harika elbise 42 ile 44 beden arasına uygundur

40 - 42 bedene uygundur

devamını yarın eklicem kızlar

yeni ürünleri bunlar elimden çıktıktan sora eklicem kızlar :34:

bu duruyomu ne kadar detaylı foto yüklermisin canım

cnm bu çantayı annem aldı benden :16:

ama çantaya ihtiyacın varsa nasıl bişi istediğini söyle ben saana bulurum 100lerce çanta var bendeee kıyamıorum satmaya :16:

üstteki pudra elbise cidden üstte süper duruo sadece denedim kızlar bana dar geldi biraz mutlaka düşünün aşan asla pişman olmaz :16:

canım aynı bu boylarda böyle kokoş siyah çok gözleri olan ağzının fermuarı geniş olan bir çanta istiyorum koyu kahvede olabilir.çok sevinirim bulabilirsen fiyatda uygun olursa anlaşırız:1:

canım aynı bu boylarda böyle kokoş siyah çok gözleri olan ağzının fermuarı geniş olan bir çanta istiyorum koyu kahvede olabilir.çok sevinirim bulabilirsen fiyatda uygun olursa anlaşırız:1:

kuzum bu çanta yeşildi biliosun demi :16::16:

siyah gibi duruyodu bilmiyodum canım karıştırdınmı sağı solu biraz:17:

cnm çantalarımın hepsiiii suan hurçlarda o kadar kıymetliler ki bnm için tam bi çanta delisiyim siyah cantam cok ama satışa cıkardıklarım hariciii satabileceğim cantam yok hepsini kullanıorummm hem de bayılarak :16:

gene de senin için akşama bakarım ayakkabı falan düşünürmüsün :16:

bak bnm topikte pudra bir elbise var harika duruo eger bedeni uyarsa kaçırma ben çok severek aldım ama denemeden aldıgım için beden uymadı :16:

Pembe boncuk saplı çanta ben 1 sefer plaj çantası olarak kullandım ...

kırmızı bayıla bayıla taktığım çantammm :12::12::12:

yeşil deri görünümlü altın renk uyumlu çantammm bu çanta bi harika kızlar :12::12:

siyah çanta :12::12:

bir siyah çanta daha kızlar :12::12:

çantalar şimdi bu kadar ama devamı gelecek :16:

dökük yaka beyaz puantiyeli tunik 3 kez falan giyildi :16:

düğünde kullanılabilecek çok şeker mercan ile mavinin uyumunun mükemmelliği olan bir elbise :16:

gri yün olmayan kazak kollarda çiçek detayı var bana olmuyor eger olsa asla satmazdım hediye geldi sadece yıkandı giyilmedi :16:

lacvert etek içine gömlek giyip iplerini arkadan bağlıosunuz inanılmaz şık duruyor :16:

verev gelen inanılmaz güzel renklere sahip boncuklu bluz :16:

dün 80 tl ye aldığım kot tarzı montlar inanılmaz güzel ama erkek arkadaşım beğenmediği için satıyorum kızlar etiketleri dahi üstünde aldugım paraya vericem kızlar 80 tl teki

pembesi

beyazı

mor siyah puanlı badi :16:

dökük yaka tunik pembe siyah :12::12:

siyah puanlı kilot ve kırmızı tanga kilot :1::1::1:

turuncu kazak :12::12:

mor gömlek önden ve arkadan görüntüsü

lila kazak :12::12::12:

simbo saç düzleştirici :6::6::6:

mor pembe verev hatlı kazak

siyah şal renkli çiçekli süslü hanımlara :12::12:

bu kotları çok uyguna vereceğim kızlar 30 - 31 beden ihtiyacı olan kaçırmasın :13:

kırmızı polar büyük beden 44-50 beden arası :16:

pembe ıcon mont ihtiyacı olan kaçırmasın 44 beden tertemiz

nil yeşili ayakkabı defacto hiç kullanılmadı

kırmızı defacto ayakkabı hiç kullanılmadı

beyaz hırkaaa

yeşil kaşe mont

geztapocum bunlardan bakabilirsin cnm :16:
pembe büyük canta almanyadan geldi hiç kullanmadım :16:

kırmızı kazakkk :16::16::16:

eju0dv.jpg

AYNI model lacivert ve gri dar paça pantolon kumaşları çok kaliteli kızlar çok temizler kaçırmayın :16:

2utorvt.jpg

xm3i2d.jpg

141i73r.jpg

bak bu pantolonları da 20 tl yaptım kızlar tertemiz :16:

Back