Culi ' nin Vitrini

dün 80 tl ye aldığım kot tarzı montlar inanılmaz güzel ama erkek arkadaşım beğenmediği için satıyorum kızlar etiketleri dahi üstünde aldugım paraya vericem kızlar 80 tl teki

pembesi

beyazı

mor siyah puanlı badi

dökük yaka tunik pembe siyah

siyah puanlı kilot ve kırmızı tanga kilot

Son düzenleme:
turuncu kazak

mor gömlek önden ve arkadan görüntüsü

lila kazak

simbo saç düzleştirici

mor pembe verev hatlı kazak

siyah şal renkli çiçekli süslü hanımlara

bu kotları çok uyguna vereceğim kızlar 30 - 31 beden ihtiyacı olan kaçırmasın :13:

kırmızı polar büyük beden 44-50 beden arası

pembe ıcon mont ihtiyacı olan kaçırmasın 44 beden tertemiz

nil yeşili ayakkabı defacto hiç kullanılmadı

kırmızı defacto ayakkabı hiç kullanılmadı

beyaz hırkaaa

yeşil kaşe mont

Son düzenleme:
onlarca ürünekledim kızlar beğendikleriniz olursa görüşelim bunlar bitane kadar başka eklemeyi düşünmüorum

paketleriniz emin olun özenle yapılacaktır

onlarca ürünekledim kızlar beğendikleriniz olursa görüşelim bunlar bitane kadar başka eklemeyi düşünmüorum

paketleriniz emin olun özenle yapılacaktır
Canim benim,kotlari kaca vericeksin? Yalniz bana bel basen ve boy olculerini verebilirmisin?

kuzum boy 103 cm bel kemerden 85 cm basen 100cnm puantiyeli kot

diğeri ise

boy : 103 bel kemerden 84 cm basen 105 cnm

Hmm ben 38 giyiyorum cnm numarasıda olsa çok dedin hayırlı satışlar cnm ..

sağol cnm ama etiketi bile üstünde daha hiç kullanmadım 35e aldım 30 a veriorumm bu ayakkabılara değer cok sık ama denemeden aldığım için sıktı ayağımı

yeni ürünlerim 8 , 9 cu sayfada kızlar fiyat sorunuz

Heyy juliaaamm hayirli olsun kuzum lacivert etek kac beden? Veee yurt disina göndermiyon dimi?:26:

Son düzenleme:
Heyy juliaaamm hayirli olsun kuzum lacivert etek kac beden? Veee yurt disina göndermiyon dimi?:26:

gönderrim cnm ama çok pahalı olur kargosu sanaaa bide büyük beden o 42 beden sen minnaksın kuzum

bu ayakkabılar bu kot pantolonlar kaçmaz kızlar

minnak hediyelerinizi hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…