Culi ' nin Vitrini

AYNI model lacivert ve gri dar paça pantolon kumaşları çok kaliteli kızlar çok temizler kaçırmayın :16:

2utorvt.jpg

xm3i2d.jpg

141i73r.jpg

:10::10::10::10::10::10::10:

Yok mu kızlar ürünleri begenen fiyatları kendiniz belirliyorsunuz uyarsa bana da hemen kargo yapıyoruz :71:

özelden fiyat vee beden soran arkadaslarım hepinize tek tek dönüş yapacağım :16:

iyi akşamlar kızlar ürünlerimden alan herkese hediyelerim olacak :16:

Günaydın herkese bol satışlar diliorum :16:

gunaydın herkese bol satışlar olsun. zayıflığın gözünü seveyim :(:(:(::((

kaç kg sin cnm :16: bende ki ürünle bir çoğu büyük beden :54:

165 boy 80 kiloyum canım aslında cok sısman degılım yanlarım ve göbegım oldugu ıcın cok rahat edemıyorum her kıyafetın ıcınde mıgdem falan yok yanı sade göbek ve yanlarım :(:(:( hangılerı oldugunu gösterırmısın. sen kac kılosun benımde zayıflıktan kalma cok kıyadetım var her cesıt 29 beden pantolonlar badiler montlar vs.

165 boy 80 kiloyum canım aslında cok sısman degılım yanlarım ve göbegım oldugu ıcın cok rahat edemıyorum her kıyafetın ıcınde mıgdem falan yok yanı sade göbek ve yanlarım :(:(:( hangılerı oldugunu gösterırmısın. sen kac kılosun benımde zayıflıktan kalma cok kıyadetım var her cesıt 29 beden pantolonlar badiler montlar vs.

cnm ben suan 61 kg yim ama 5 yıl öncesi kadar 79 kg idim :16:

büyük bedenleri göstereyim ben sana o zaman bide kaç beden kullanıosun sen sanırım 44 olur sana ben 79 kg iken 42 - 44 kullanıodum cnm :16:

siyah ve beyaz etegin üstte duruşu oturuşu inanılmaz güzel kızlar kaçırmayın derim sırf dolap boşalsın die satıorum biraz hepsi markalı hepsi tertemiz hepsi özenle paketlenerek yollanacak hediyeleri ile beraber artı hepinize notlarım olacak kızlar :16:

dikkat ederseniz fiyatta vermiorum sizin gönlünüzden gecen rakamlaa anlaşalım kızlar ederi belli zaten hepsinin :16:

canım aynen o bedenlerı gınıyorum fakat resımlerı göruntuleyemıyorum. Sanırım bır sıkıntı var benım nette

hiç birimi görünmüo allah allah seni o kadar iyi anlıorum kiiii kg vermek istiosan sana hersekilde yardımcı olurummm :16:

bilirim o duyguyu cunku :ssz::ssz:

sen fotoları görünce eteklere bir bak tam senin boyuna bedenine göre eminim çok yakışacaklar :16:

hiç birimi görünmüo allah allah seni o kadar iyi anlıorum kiiii kg vermek istiosan sana hersekilde yardımcı olurummm :16:

bilirim o duyguyu cunku :ssz::ssz:

sen fotoları görünce eteklere bir bak tam senin boyuna bedenine göre eminim çok yakışacaklar :16:

ilgine teşekkür ederim canım nasıl zayıfladıgın hakkında da bırazcık bılgı verırsem sevınırım özelden mesaj attım sana :)

yeni ürünlerimi ve kalanları eklicem kızlar :16::16:

Pembe boncuk saplı çanta ben 1 sefer plaj çantası olarak kullandım ...

kırmızı bayıla bayıla taktığım çantammm :12::12::12:

yeşil deri görünümlü altın renk uyumlu çantammm bu çanta bi harika kızlar :12::12:

siyah çanta :12::12:

bir siyah çanta daha kızlar :12::12:

çantalar şimdi bu kadar ama devamı gelecek :16:

dökük yaka beyaz puantiyeli tunik 3 kez falan giyildi :16:

düğünde kullanılabilecek çok şeker mercan ile mavinin uyumunun mükemmelliği olan bir elbise :16:

gri yün olmayan kazak kollarda çiçek detayı var bana olmuyor eger olsa asla satmazdım hediye geldi sadece yıkandı giyilmedi :16:

lacvert etek içine gömlek giyip iplerini arkadan bağlıosunuz inanılmaz şık duruyor :16:

verev gelen inanılmaz güzel renklere sahip boncuklu bluz :16:

Back