Culi ' nin Vitrini

Yok mu kızlar ürünleri begenen fiyatları kendiniz belirliyorsunuz uyarsa bana da hemen kargo yapıyoruz

özelden fiyat vee beden soran arkadaslarım hepinize tek tek dönüş yapacağım

iyi akşamlar kızlar ürünlerimden alan herkese hediyelerim olacak

Günaydın herkese bol satışlar diliorum

gunaydın herkese bol satışlar olsun. zayıflığın gözünü seveyim :(

kaç kg sin cnm bende ki ürünle bir çoğu büyük beden

165 boy 80 kiloyum canım aslında cok sısman degılım yanlarım ve göbegım oldugu ıcın cok rahat edemıyorum her kıyafetın ıcınde mıgdem falan yok yanı sade göbek ve yanlarım hangılerı oldugunu gösterırmısın. sen kac kılosun benımde zayıflıktan kalma cok kıyadetım var her cesıt 29 beden pantolonlar badiler montlar vs.

cnm ben suan 61 kg yim ama 5 yıl öncesi kadar 79 kg idim

büyük bedenleri göstereyim ben sana o zaman bide kaç beden kullanıosun sen sanırım 44 olur sana ben 79 kg iken 42 - 44 kullanıodum cnm

siyah ve beyaz etegin üstte duruşu oturuşu inanılmaz güzel kızlar kaçırmayın derim sırf dolap boşalsın die satıorum biraz hepsi markalı hepsi tertemiz hepsi özenle paketlenerek yollanacak hediyeleri ile beraber artı hepinize notlarım olacak kızlar

dikkat ederseniz fiyatta vermiorum sizin gönlünüzden gecen rakamlaa anlaşalım kızlar ederi belli zaten hepsinin

canım aynen o bedenlerı gınıyorum fakat resımlerı göruntuleyemıyorum. Sanırım bır sıkıntı var benım nette

hiç birimi görünmüo allah allah seni o kadar iyi anlıorum kiiii kg vermek istiosan sana hersekilde yardımcı olurummm

bilirim o duyguyu cunku

sen fotoları görünce eteklere bir bak tam senin boyuna bedenine göre eminim çok yakışacaklar

ilgine teşekkür ederim canım nasıl zayıfladıgın hakkında da bırazcık bılgı verırsem sevınırım özelden mesaj attım sana :)

yeni ürünlerimi ve kalanları eklicem kızlar

Pembe boncuk saplı çanta ben 1 sefer plaj çantası olarak kullandım ...

kırmızı bayıla bayıla taktığım çantammm

yeşil deri görünümlü altın renk uyumlu çantammm bu çanta bi harika kızlar

siyah çanta

bir siyah çanta daha kızlar

çantalar şimdi bu kadar ama devamı gelecek

dökük yaka beyaz puantiyeli tunik 3 kez falan giyildi

düğünde kullanılabilecek çok şeker mercan ile mavinin uyumunun mükemmelliği olan bir elbise

gri yün olmayan kazak kollarda çiçek detayı var bana olmuyor eger olsa asla satmazdım hediye geldi sadece yıkandı giyilmedi

lacvert etek içine gömlek giyip iplerini arkadan bağlıosunuz inanılmaz şık duruyor

verev gelen inanılmaz güzel renklere sahip boncuklu bluz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…