AYNI model lacivert ve gri dar paça pantolon kumaşları çok kaliteli kızlar çok temizler kaçırmayın
GÜZELMİŞ PANTOLONLAR CANIM HAYIRLI SATIŞLARIN OLSUN :)) SAYFAMI GÜNCELLEDİM ELİMDE KALANLARI VE SATILANLARI YAYINLADIM BAKMAK İSTERSEN http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=8
gunaydın herkese bol satışlar olsun. zayıflığın gözünü seveyim: (
kaç kg sin cnmbende ki ürünle bir çoğu büyük beden
165 boy 80 kiloyum canım aslında cok sısman degılım yanlarım ve göbegım oldugu ıcın cok rahat edemıyorum her kıyafetın ıcınde mıgdem falan yok yanı sade göbek ve yanlarımhangılerı oldugunu gösterırmısın. sen kac kılosun benımde zayıflıktan kalma cok kıyadetım var her cesıt 29 beden pantolonlar badiler montlar vs.
çok severek giydiğim ama zayıfladığım için artık bana olmayan pembiş montumm
hırkaya ihtiyacı olanlaraaa örgü detaylı hırkaaa
şal 'a ihtiyacı olan bu siyah polar şalı kaçırmasın kızlar
bak bunlar sana olur cnmmmm
canım aynen o bedenlerı gınıyorum fakat resımlerı göruntuleyemıyorum. Sanırım bır sıkıntı var benım nette
hiç birimi görünmüo allah allah seni o kadar iyi anlıorum kiiii kg vermek istiosan sana hersekilde yardımcı olurummm
bilirim o duyguyu cunku
sen fotoları görünce eteklere bir bak tam senin boyuna bedenine göre eminim çok yakışacaklar
ilgine teşekkür ederim canım nasıl zayıfladıgın hakkında da bırazcık bılgı verırsem sevınırım özelden mesaj attım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?