- Konu Sahibi EternaaLLove
Aaaaaa nidennnn kuzu yükleyemeyonnnResim yukleyemiyorum ben hainn yapılır mı bu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa nidennnn kuzu yükleyemeyonnnResim yukleyemiyorum ben hainn yapılır mı bu bana
Bilmiyorum ki yuklenmiyo yaAaaaaa nidennnn kuzu yükleyemeyonnn
Tisikkirler efenim her zaman cukurdayiz ayipsinEternaaLLove hayirli olsun cukur topiqimizz yasasinnn cukurrrr
Gel tatlişim gel bir gün sende izliyceksin ben sana bı ballandıra ballandıra anlaticam açıp intten ilk sezondan izliyceksinÇukur izlemedim ama bende bir çukura düştüm koptum geldim
Ve çokkk aglayacaksın benim gibi deliysen egerGel tatlişim gel bir gün sende izliyceksin ben sana bı ballandıra ballandıra anlaticam açıp intten ilk sezondan izliyceksin
Kız ben bı tek karaca ile senanin ölümüne ağladım ya onlar çok etkilemişti beni dağa da ağlamadımVe çokkk aglayacaksın benim gibi deliysen eger
Valla ben gitmeyi düşünüyorum yalan yok gidicem gozlemlicem eğer çok piskopat varsa eltimi kv kp oraya birakicam ha bide kaynimi kes etsinlerCukura gittim bn gencler gercekten ayni cukur gbi cok kotü bi yer bide gece gtmisdik bi yanda icenler bi yanda muzik son ses
Harbi kotü yer gündüz nasi biomiyomda gece fenaValla ben gitmeyi düşünüyorum yalan yok gidicem gozlemlicem eğer çok piskopat varsa eltimi kv kp oraya birakicam ha bide kaynimi kes etsinler
Akın babası kılıklı işteAkinda ne hainn cikdiii
Bide beyfendi öldümü gercekten??
Gelen sari kiz beyfendinin kizimii?
Evett yorumlari alalimm
Akin gelsin gelsin dedik geldi dedesni öldürttü resmen.Akın babası kılıklı işte
Beyfendi ölmedi bence
Gelen sarı kız duyduğum kadarıyla yamaçın sevgilisi olacakmış .