Cukulatali süt

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
oglum sadece cukulatali sut icer kiyafetleride onla icer gecen yeni aldigim pike takiminin ustune dokmus 2 kere yikadim persılin sivi deterjanini kullaniyorum direkt de doktum cikmadi bana bir care kizlar

kadiscim, kosla oxi action varya, şişede... pembe renkli sıvı bir leke çıkarıcı...biraz pahalı ama ondan başkasıyla çıkarabileceğini pek sanmıyorum...
çünkü çikolata lekesi en zor lekelerden biridir...benim halıma kan bulaşmıştı, eşim elini kesmişti baya kanamıştı halıya akmıştı, ne yaptıysam çıkaramadım annem söyledi bi dene çok etkili diye..aldım denedim hemencecik çıkıverdi...bi dene canım..inşallah çıkar...birde çıkmayan leke için arka arkaya defalarca yıkamak lekeyi iyice yerleştiriyor oraya...elinle çitile istersen makineye attıkça yerleşmiştir...birde beyaz banyo sabunları varya hani hacışakir marka..işte onlarında çıkmayan lekeler için etkili olduğunu biliyorum...mesela bisiklet yağı bulaşmış pantolon paçalarını annem onla sürter çitilerdi mis gibi kalırdı...çok etkili oda...onuda dene istersen...

kadis canım zaten zayıflamışsın seni hazır kıskanmışken biraz kaynanalık yapayım dimi kızım nediye yatakta verdin sütü mutfakta içirseydin ya bak ben sana demiştim zamanında ah siz gençler şaka bir yana domestosun renkliler için olanı denedinmi iyi sonuç veriyor .....

Son düzenleme:

ah keşke her kaynana senin gibi olsa fazeyim, başımda gezdirmezmiyim ben seni...:) bana sen gibi bi kaynana lazım...:)

sağol canım benim o senin güzelliğin inşlh bana da senin gibi gelin nasip olur bende başmda gezdririm ...

Deneyecegim canim cok saol

Evet zayifladim canim cok farkediliyor 10 kilo dile kolay canim sutu yatakta verirmiyim hic hastaydi sutu icti yatagima yatacakti birden kustu yavrum kaynanalik xap canim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…