Cübbeli'den Instagram çıkışı!

E hayat sadece gezme tozmadan,işyerinden,yemek sofrasından ibaret değil ki. Bunun tuvaleti var, yatak odası da var. Onları da paylaşsınlar madem Gerçi bir onlar kaldı zaten

o da olur yakında

ama yatakta verilen pozlarda yok değil hani

eskiden ağır ve meşakkatli yemekler yapıldığında komşuya da kokmuştur diye tabak götüren milletimiz şimdi yiyen var yiyemiyen var diye düşünmeden o anlık egosuyla neredeyse içtiği kahveye kadar resimleyip nete yükler olmuş . neler oluyor yaa. teknolojiyi kullanmayı öğrenmek şart . suyunu çıkarıyor bazıları yazık

Yav kim ne derse desin ben bu adamı seviyorum
Ahaha ben de seviyorum ya Kendine has bir üslubu var hoşuma gidiyor.

Bu konuda Cübbeli Ahmet Hocaya katılıyorum.Yediği yemeğin resmini paylaşmak hoş değil,yiyen var yiyemeyen var.Hem sonra gece gece milletin paylaştığı yemekleri görüp buzdolabına dalıyoruz,kilo alıyoruz sonra

her yedigini her ictigini ceken bi arkadasim var. gecen gun yaptigi alisveristen sonra dolu posetleri cekmis onu koymus. arttik ben buna ad bile bulamiyorum.

valla ben de sevmiyorum her yediğini çekip koyanları.

benim akrabalar arkadaşlar da çok yapıyor.

yani ne anlama geliyor ki yemeden önce çekip koymak?

bir tarif paylaşırlar vs anlarım ama direkt tabağı koymak ne demek oluyor ? koyan biri açıklarsa öğreniriz

Valla hocaya katılıyorum, arkadaş bulan var bulamayan var, hamile var uzak diyarlarda yaşayıpda bir dilim dürüme,baklavaya hasret olan var. Ayıııııp yaaaaw Ayıııııp.

İnsanlar yedikleri yemekleri değil yedikleri insanları paylaşsın bence de cübbeli hocam

dipnot: şimdi paylaşmıyorum fotoğrafı yasaktır falan diye ama hatırlamayan yoktur.

Son düzenleme:
Haklı bende hiç hoşlanmıyorum
hadi özel yöresel vs. bi yemek yaptın koyda kuru pilava gerek yok

Hakikaten terbiyesizlik ya.Kendisinin de 'video'sunu yayinlamislardi,boyle nasil desem komiklikli esprikli falan.Ne gerek var halbuki.Ama iste engel olamiyorsun,'yayinliyorlar'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…