peki sizin sosyal medya arkadaşlarınız yiyecek içecek resmi olarak ne paylaşıyorlar:26:
benimkiler kek kısır falan, gariplerim
bi de içki fotoları, şarap şişeleri falan paylaşanlar var, meze sofrası falan, onlar ayrı
kısırcılar ayrı, içkiciler ayrı kategoriden arkadaşlarım
''Ayıptır söylemesi şunu pişirmiştik diyen ya da mutfagından yayılan kokudan mahçubiyet duyan komşu duyarlılığına ihtiyacımız var acilen. Sofrasına koyduğu her nimetin reklaminı yapan besmele cekmeden fotografını çeken,hastası, aşereni alamayanı, yapamayanı, yoksulu vardır diye düşünmeyen bu biz olamayız! Bu gidiş nereye dostlar? Dünyanın bir yerinde insanlar açlıktan ölüyormuş, biriler açlıktan ölmemek içini kedi köpek eti yemenin fetvasını alıyormuş falan bunların detayına hiç girmeyeyeyim, malumu ilana gerek yok. Niyetiniz ne olursa olsun ama, fakat, lakin... Hiç biri değil yapilan sey yanlış arkadaşlar etmeyin eylemeyin. Allah'tan korkun. Hani dostlar arkadaşlar birbirleriyle hasbihal ederken bile yediğin içtigin senin olsun derdi ya tam ondan işte. Yediginiz ictiginiz sizin olsun Allah daha çok versin cok çok versin.Afiyet olsun.'' DEMET TEZCAN
insanlar yedikleri yemeklerimi paylaşıyormuş
Bence de Yaseminciğim, yalnız tekrar belirteyim; ALINTI... Ben yazmadım. DEMET TEZCAN isimli hanım yazmış. Tanımam kendisini ama beğendim yazdığını...
Çok güzel bir yazı olmuş Gülüm
''Ayıptır söylemesi şunu pişirmiştik diyen ya da mutfagından yayılan kokudan mahçubiyet duyan komşu duyarlılığına ihtiyacımız var acilen. Sofrasına koyduğu her nimetin reklaminı yapan besmele cekmeden fotografını çeken,hastası, aşereni alamayanı, yapamayanı, yoksulu vardır diye düşünmeyen bu biz olamayız! Bu gidiş nereye dostlar? Dünyanın bir yerinde insanlar açlıktan ölüyormuş, biriler açlıktan ölmemek içini kedi köpek eti yemenin fetvasını alıyormuş falan bunların detayına hiç girmeyeyeyim, malumu ilana gerek yok. Niyetiniz ne olursa olsun ama, fakat, lakin... Hiç biri değil yapilan sey yanlış arkadaşlar etmeyin eylemeyin. Allah'tan korkun. Hani dostlar arkadaşlar birbirleriyle hasbihal ederken bile yediğin içtigin senin olsun derdi ya tam ondan işte. Yediginiz ictiginiz sizin olsun Allah daha çok versin cok çok versin.Afiyet olsun.'' DEMET TEZCAN
kelimesi kelimesine katılıyorum gülümsüm.bi açıyorsun bilmem nerde pizza yerkene....bilmem hangi lokantada....arkadaşlarla kahvaltıda.ayıpp yau....insanların gıpta damarları tahrik olabilir.eşin seni yemeğe götürüyordur ama arkadaşının eşi odundur mesela kadın fotoya bakıp bi ahh etse.
valla ben kendim yiyecek içecek paylaşmam ama paylaşandan da rahatsız olmam hata beğen tuşunu tıklarım, sonuçta sosyal ağlar neden var, kim nerede ne zaman ne yapıyor
E hayat sadece gezme tozmadan,işyerinden,yemek sofrasından ibaret değil ki. Bunun tuvaleti var, yatak odası da var. Onları da paylaşsınlar mademGerçi bir onlar kaldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?