Cübbeli'den 3. Köprü yorumu

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul

Tweet'le Paylaş Paylaş
Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'Yavuz Sultan Selim Köprüsü' yorumu
Tarih: 2016-03-

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, törenle son tabliyesi yerleştirilen 3. Köprü'nün ismi konusundaki tartışmalara esprili yaklaşımıyla katıldı.
Bu yılın Temmuz veya Ağustos ayında hizmete girmesi planlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona gelindi. 9 metrelik son tabliyenin yerleştirilmesiyle birlikte yeniden alevlenen isim tartışmalarına en ilginç yorum ise Cübbeli Ahmet'ten geldi.

İstanbul'da bunlar yaşanırken köprünün ismi konusundaki tartışmalara Cübbeli Ahmet de sosyal medya hesabından yayınladığı video ile katıldı. Yavuz Sultan Selim'in babası gibi evliya olduğunu söyleyen Cübbeli, "Biz çok geçeceğiz inşaallah. Bazıları geçmiyormuş. Geçme, köprü rahatlar. Hiç mühim değil. Kurban olurum ben Yavuz Sultan Selim Han'a." diye konuştu.

http://www.turkiyehabermerkezi.com/m/?id=38719

Bu adam da Erdoganla gorustugunden beri hukumet sozcusu gibi davranmaya basladi. Yoksa koprunun adindan sana ne be adam? Is o degil iste, is, alevilerle inatlasmanin surdugunun ilani..
Benim verdiğim vergi ile bana vaaz vermeye çalışıyor.
3. Köprü tam bir katliamdı.
Ama yapılmış bir köprüden de geçmem gerekiyorsa geçerim kimseye hesap verecek değilim.

Benim verdiğim vergi ile bana vaaz vermeye çalışıyor.
3. Köprü tam bir katliamdı.
Ama yapılmış bir köprüden de geçmem gerekiyorsa geçerim kimseye hesap verecek değilim.
BBence bu vaazin emri yukardan verildi. Aleviler Yavuzu sevmiyorlar ya, milleti kacinilmaz sona hazirliyor, bir yandan da meydan okuyor iste.. Biz isteriz, koyariz, istemeyen gecmesin, o ka.

Benim bir fobim var, Cübbeli Ahmet hoca tipindeki tüm erkeklerden cok korkuyorum, saka degil ciddi söylüyorum.
Ödüm kopuyor, bir yerde karsilasinca bu tiplerden.
Isteyen istedigi yerden gecer, sana ne be adam, sana neeeee ??? Güya konustu iste, hadi alkissss

Alevilerin rahatsız olmasından dolayı bu isim olmasaymış iyiymiş ama Sabiha Gökçen havalimanı da var ve Atatürk'ün manevi kızı.İlk kadın pilot olmasından dolayı verilen ismi beğenmeyenler de var bu yüzden.Ben olaya alevi ,sünni diye bakmadığımdan isimler bana anlamlı geldi.

Çünkü hacı hoca kisvesi altında çok fazla yanlış işler yapanlar var. Doğal olarak artık insanlar temkinli yaklaşıyor aynı tipte gördüğü bütün insanlara.
Ben aslında dinlerim bu hocayı zaman zaman. Esprilerini de severim hatta.
Ama bu konudaki yorumu hiç olmamış. Sana ne millet geçer geçmez niye polemik oluşturuyosun ki? Hayırlı olsun de geç yani.

sanamı soracak geçip geçmeyeceğini. bal gibide sonuna kadar kullanacak. tıkır tıkır vergisini ödemiş..
karşı çıksada, o para onun cebinden çıktı.
hem para vereyim hemde kullanmayım. oldu alnındada enayi yazıyor karşı çıkan vatan, doğa sevdalılarının

bundan sonrakinde kadın ismi yapsınlar. hürrem sultan . kösem sultan.

Özellikle Hürremden sonra Osmanlıyı kadınların yönettiğini kabul etseler zaten kadın ismi koyaralar.
Sevgili padişahcıkları haremlerden çıkmadı ,savaşa giderken haremleri yanlarındaydı.Bütün savaşlar ,anlaşmalar hep kadınları ve vezirleri yönetmiş.Şimdi bu kadar dizi yapıyorlar padişahın kudreti diye ama net bir şekilde kadınların gücü anlatılıyor dizide.Erkeklerde Osmanlı hevesinde sanki hepsi padişah olacak hepsinin ahremi olacak ,hepsi de padişah.

CÜBBELİ SEN VE SENİN GİBİLERE KÖPRÜ NE HACET BUNLAR İNSAN İŞİ SİZİ BAĞLAMAZ BU İMAMLA SİZ OKYANUSLARI ARŞINLARSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…