- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Bak büyük konusacam belki rabbim bilir kimin derecesinin kimden üstün boldugunu ben bunu pek alim olarak görmüyorum( bi gun bi adam camiye gider oglunu sikayet etmeye imama " imam demis benimm oglum hep arkadaşlarına esek oglu eşek diye küfür ediyor ne yapmaliyim imam çocuğu cagirmis yanina demis ulannn eşek oglu eşek niye küfür ediyon millete)daha çok sülalesi atlamış gibi.şeytan sen ben gibilerle pek uğraşmaz nasıl olsa bizim bir alimden daha zayıf maneviyatımız.onlar alim olma yolunda uğraşıyor.eskiden daha kolaymış ama şimdi zor.o işler sapıtmaları daha kolay
Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu yalnızca Allah bilir :)
Onunki alem değil ki, cennete gidecek ya hurilerin arasında yabancılık çekmesin diye provasıyaptığı alemlerle nasıl gidilecek oraya bilemiyorum artik
Aaaa dimi coook yaşa hiç bu taraftan düşünmemiştim benOnunki alem değil ki, cennete gidecek ya hurilerin arasında yabancılık çekmesin diye provası
anlıyorum canım .ben öyle olsam söylemezdim.hoca da gidebilir sade bir kul da Allah bilirBak büyük konusacam belki rabbim bilir kimin derecesinin kimden üstün boldugunu ben bunu pek alim olarak görmüyorum( bi gun bi adam camiye gider oglunu sikayet etmeye imama " imam demis benimm oglum hep arkadaşlarına esek oglu eşek diye küfür ediyor ne yapmaliyim imam çocuğu cagirmis yanina demis ulannn eşek oglu eşek niye küfür ediyon millete)zuppeli hocaninda o meselle böyle diyen insani kinar kendisini cennetlik sayar
Rabbim kimseyi saptırmasın.. Ne kadar iyi amelin olursa olsun, şeytanın verdiği o "Sırtım yere gelmez" egosu başladığı an Rabbimin gücüne gider. Kimse onun adına karar veremez ki..Orası mutlaka öylede,bunlarda hep cennete gitme hayalleri varya..
Rabbim kimseyi saptırmasın.. Ne kadar iyi amelin olursa olsun, şeytanın verdiği o "Sırtım yere gelmez" egosu başladığı an Rabbimin gücüne gider. Kimse onun adına karar veremez ki..
şener şen müjde ar ın arabesk diye bir filmi vardı galiba.hani orada bir kötü adam vardı.bunlar ne zaman bir araya gelse ayırıyordu vs.en son ikisi de ölünce kavuşup cennete gittik sanmıştı arkasından kötü adam onları cehenneme filan itmişti bunları.bu olayda o hesap şeytan cehenneme postalayıverirRabbim kimseyi saptırmasın.. Ne kadar iyi amelin olursa olsun, şeytanın verdiği o "Sırtım yere gelmez" egosu başladığı an Rabbimin gücüne gider. Kimse onun adına karar veremez ki..
Sinirleri kaldıran izlesin şayet sinir krizleri geçiriyorumflash tv de şuan pess