Cübbeli cennete gideceğini açıkladı! Hocası rüyasında görmüş

Bak büyük konusacam belki rabbim bilir kimin derecesinin kimden üstün boldugunu ben bunu pek alim olarak görmüyorum( bi gun bi adam camiye gider oglunu sikayet etmeye imama " imam demis benimm oglum hep arkadaşlarına esek oglu eşek diye küfür ediyor ne yapmaliyim imam çocuğu cagirmis yanina demis ulannn eşek oglu eşek niye küfür ediyon millete) zuppeli hocaninda o meselle böyle diyen insani kinar kendisini cennetlik sayar

Bütün insanlar için söylemiş.
Rüyalarda müjde vardır diye. İlla ki cennete gireceğim ben dememiş ki :)
Güya kendince bir örnekle açıklıyor.
Herkesin cennete girme hayali vardır ayrıca..

anlıyorum canım .ben öyle olsam söylemezdim.hoca da gidebilir sade bir kul da Allah bilir

Rabbim kimseyi saptırmasın.. Ne kadar iyi amelin olursa olsun, şeytanın verdiği o "Sırtım yere gelmez" egosu başladığı an Rabbimin gücüne gider. Kimse onun adına karar veremez ki..
şener şen müjde ar ın arabesk diye bir filmi vardı galiba.hani orada bir kötü adam vardı.bunlar ne zaman bir araya gelse ayırıyordu vs.en son ikisi de ölünce kavuşup cennete gittik sanmıştı arkasından kötü adam onları cehenneme filan itmişti bunları.bu olayda o hesap şeytan cehenneme postalayıverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…