Cübbeli Ahmet isyan şarkıları için cehennemlik dedi

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Cübbeli Ahmet Hoca, "İçinde kader, felek geçen şarkıları, şiirleri dinleyen de söyleyen de cehennemliktir" dedi.

Halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesinde yazdığı yazısında şairleri, şiirleri, türküleri, şarkıları, müzisyenleri ve müzikseverleri hedef aldı.

DİNLEYEN DE SÖYLEYEN DE CEHENNEMLİK

Cübbeli Ahmet Hoca, Vahdet gazetesinde bugün yayımlanan “Bize şairlik lazım değil” başlıklı yazısında “kahpe felek”, “adaletin nerede?”, “isyanım Tanrı'ya” ifadeleri geçen şiirleri yazan şairin, bu şiiri besteleyen, okuyan şarkıcının ve bu şarkıyı dinleyenlerin cehennemlik olduğunu iddia etti.

Cübbeli yazısında, “Şiirlerinde ve şarkılarında Allah’a isyan eden, kadere, feleğe küfreden kişiler Berat gecesinde de af olmazlar. Allah hiç kimseye zerre kadar zulmetmez. Kişilerin, toplumların başına gelen şeylerin arkasında mutlaka ilahi adalet vardır” ifadelerini kullandı.

"CEHENNEMDE BİR EFKARLANACAKSIN Kİ SEN..."

“Kader, felek, isyan” geçen şiirleri ve şarkıları yazanın, okuyanın, besteleyenin ve dinleyenin cehenneme gideceğini söyleyen Cübbeli, yazısında şu ifadeleri kullandı: “Şiirlerinde ve şarkılarında ‘Kahpe felek nerede?’ diyenler, ‘Adaletin nerede?’ diyenler, ‘İsyanım Tanrı'ya’ diyenler maalesef Berat gecesi de af olmazlar. Bu şairlerin şarkılarını söyleyenler, bir de bunları efkarlanıp da dinleyenler, cehennemde bir efkarlanacaksın ki sen, hakiki efkarı orada göreceksin. Sigara da yok ki tüttüresin. Her taraf ateş zaten nerde neyi tüttüreceksin. Efkarlanmış! Ne efkarlanıyorsun?!”
http://www.ensonhaber.com/cubbeli-ahmet-sarki-dinleyen-de-soyleyen-de-cehennemlik-2015-05-26.html

e ne olacak şimdi ben bu halil sezayinin isyaaaaaaeen şarkısını hep dinlerim

cehennem ateşlerinde çatır çatır yanacam kesinleşti

ayrıca türkiyede içerisinde kader,felek geçmeyen şarkı onu dinlemeyen insan kaldı mı ki

Ya benim dinlediklerime ne demeli :)
Benimde kesildi o vakit cehenneme bir kisilik biletim..

Peki hocam, binlerce gencimizin "losing my religion" ı bu anlama gelmemesine "dinimi kaybettim" şeklinde anlayıp, öyle dinlemesi de sayılır mı? =(

Peki hocam, binlerce gencimizin "losing my religion" ı bu anlama gelmemesine "dinimi kaybettim" şeklinde anlayıp, öyle dinlemesi de sayılır mı? =(

"rağmen" kelimesini yazmayı unuttuğum için hoca ciddiye almayacak galiba sorumu. =( Tekrar yazayım;

Peki hocam, binlerce gencimizin "losing my religion" ı bu anlama gelmemesine rağmen "dinimi kaybettim" şeklinde anlayıp, öyle dinlemesi de sayılır mı? =(

Abovv ne popçular ne arabeskçiler ne rockçılar metalciler ne de türkücüler.... ülkede müzik dinleyen herkes cehennemlikmiş meğer...

Şu sözde din adamları (bütün din adamları) milletin dinlediği müzikle, sanatçılarla,kimin cennete cehenneme gideceğiyle uğraşana kadar siyasetçilerin yanlışlarıyla uğraşsa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu."Din halkın afyonudur" bunu da çok güzel kullanıyorlar.Kim oluyorlar ki bir insanın cennete gidip gidemeyeceğini söylüyorlar.Bir din adamı olarak bunun şirk koşmak olduğunun farkında değiller.Dine göre kimin cennete gidip gitmeyeceğini yalnızca Allah bilir.Allah adına yargıda bulunarak kendilerinin nereye gideceğini düşünsünler.

Allaha isyan sozleriyle efkarlanmakta nedir !!cok sakincali bu sarkilar sonucta isyan barindiriyor kime ALlaha ..Muslumanim diyen bi durur düsunur..
Ot gibi yasamakta neyin nesi...

Cehenneme gidene o karar veremez, ancak dediklerinde gerçekten haklılık payı var. Çok günah.

Örneğin ibrahim tatlises'in "bende insan değil miyim oyuncak mı yarattığın" şarkısını bir kere dinleyin dikkatlice sözlerini.Cüppeli bu sefer haklı

Bu adamin fıkhi yönü çok geniş.adam gercekten bilgili.bu şarkılar şirk içerebiliyor.bunu sürekli bilerek devam ettirirseniz cehennemlik olursunuz demek istedi sanırım.mesela sana tapıyorum cümleleri gibi.

Cübbelinin gideceği cenneti bile istemem
Bu kadar basit mi cennetlik cehennemlik olmak

evet kimin cenete, kimin cehenneme gideceğini yalnız allah bilir, buna katılıyorum ama gerçekten öyle şarkı sözleri ve şiirler varki ben ağzıma alıp söyleyemiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…