Cübbeli Ahmet Hoca'dan Düğün Açıklaması

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.885
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü'nün düğününe ilişkin eleştirilere yanıt verdi
Cübbeli Ahmet Hoca, "Kızımın gelinlik giymesinden asla razı olmadım" ifadelerini kullandı. Kendi sosyal medya hesabından kızı Yüsra Ünlü'nün Bolulu iş adamı Esat Palazoğlu ile hayatını birleştirdiği düğün törenine ilişkin eleştirilere yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, şu açıklamaları yaptı:
"Malum bir düğünümüz oldu, kızımızı evlendirdik. Bu hususta ileri geri yorumlar olduğu haberini aldım. Bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim. Benim açık sözlü olduğumu, hakkı söylemekten imtina etmediğimi bilirsiniz. Tabii biz erkek tarafı değiliz. Düğünün tertibi erkek tarafına ait idi. Onlar da ellerinden gelen en mükemmeli olsun diye gayret ettiler. Benim müdahale edemediğim durumlar oldu. Tesettür şekilleri farklıdır fakat bizim şehir kılığında çarşaf kullandığımızı biliyorsunuz. Tabii laf geçmiyor. Kızlarımızın bazısı çarşaf giyiyor, bazısı giymiyor. Beceremedik aciz kaldık. Mum dibine ışık vermek misali, insan kendi çocuğunu yönetmekten aciz kalıyor. Bu düğünde dedik kadın erkek ayrı olsun. Bunu şart koştuk. Tamam dediler. Fakat bizim kızın bu şekil gelinlik giymesinden asla razı olmadım."
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1244429-cubbeli-ahmet-hocadan-dugun-aciklamasi

Dinleyemediğim hocalardan biri ancak " böyle konuşuyor ama kızı böyle giyiniyor " diye yüzlerce mesaj yazıldı.
Ee açıklamada böyle olacak elbet.

Söylese bir dert söylemese bir dert. Siz sordunuz cuppeli cevaplamış.

Kızı iyi etmiş babasını dinlemeyerek bir insan düğününde ne giyeceğine kendisi karar verir.cüppeli kendisi mi evleniyor da karışıyor

Cübbeli hoca sen dini ticarete dökmüşsün öbür dünya'da bunun hesabını nasıl vereceksin
kefen bezini cehenem ateşine dayanıklı diye pazarlıyorsun daha başka pazarladığı şeylerde var kızın anlamış seninde samimi olmadığını ki kendi hür iradesini kullanmış gelinlik konusunda ki gayet kapalı , yazık bu konulardada kızına baskı yapmak artık yobazlığa işaret

Haram diyenler bati kültürü olduğu için diyorlar .. Doğruluğunu bilemem ama ben tesettürlü gelinliğim ile alnım ak çıktım babamın evinden günaha girdiğimi de sanmıyorum ..
batı kulturu olan herşey gunah mı, ne saçma yaa. Belki bizden once onlar keşfettmiş yani. Akıl var mantık var. Resmen ırk ayrımı yapıyorlar işte.. Valla bnde tesetturlu gelinliğimle alnım ak çıktım gururla.

Yav kendileri her seyi yapiyorlar sonra cemaatten birileri yaparsa tonlarca laf.
Kendileri evlatlarini okutuyorlar ama birakmiyorlar muridleri kizlarini okutsun. Oldum olasi bu adami hic sevmiyorum.
Kadinlara " kari kari" diye assagilayici hitap ediyor.
Ayrica rizam yoktu deyip de kenara cekilmek de komik olmus sanki damat tarafi hocayi bilmiyor.
Bi de gelinlik kafir icadiymis harammis bunlara gore ama jetler telefonlar falan ne hikmetse helal. Valla ilginc ilginc bunlara inananlar var bi de sasiriyorum..

Haa bi de ayni kizi bir yemek ici restoranin birini kapattirip 25bin lira para vermis bir gunluk.
Ilginc aileler zaten vesselam..

zaten düğün için tek eleştri gelinlikmiş gibi açıklama yapmış.Onun sebebi de onu dinleyenler hep fakir nasıl olsa böyle düğün yapamaz.Gelinlik giymesin onların , kızları ağlasın üzülsün benim kızım mutlu olsun derdinde.
yok efendim erkek tarafına söz geçirememişşş
binlerce insan senin ağzından çıkanla kızlarını alıp eve kapattı, çarşafa soktu,ikinci sınıf muamaele etti
Her konuşmanda binlerce insana hitap edip onlardan para kazanıyrorsun da dünüre ve kızına gelince ağzın torba mı ki büzmüşler ; Hoca (!)

X