kızlar aranızda bu parfümü kullanan varmı aranızda.bu ay indireme girmiş ve yanında vücut nemlendiricisi veriyor.kalıcımı acaba kokusu. yorumlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5
ben kullanmıştım. avondan kullanmış olduğum tek ürün de bu parfümdü. bi dergide sample vermişlerdi çok beğenip sipariş ettim ama beklediğim gibi çıkmadı. ilk sıkıldığında güzel ama daha sonra kokusu değişiyor ve eski hoşluğu gidiyor.. belki de benim tenimde öyle olmuştur.. bu yüzden bi süre sonra kullanmayı kestim. kalıcılığı orta derecede, yani sabah sıkıldıysa öğlen öğleden sonraya kadar kalıyor ama dediğim gibi kokusu değişiyor. yalnız hediyesi swarovski kolye ucu çok şık. indirimdeyse ve nemlendirici de veriliyorsa, kolyeyi de hesaba katarsak alınabilir diye düşünüyorum. ben ilk çıktığında almıştım ve indirimde de diildi, o nedenle üzülmüştüm çok pahalı olmasa bile o kdr para verdiğime. bi tek kolye kar kaldı yani.
işte benim parfümüm,denemeye değer,şişesi hoşuma gittiği için almıştım,kokusu hakkında en ufak bi fikrim bile yoktu,gece yatarken kullanıyorum,çünkü bana çok huzur veriyor ve kendimi çok özel hissettiriyor,yanında verilen kolyeside çok güzel
ben bu kokudan almıştım ama hoşuma gitmedi. kadınsı bir havası var. farklı bişey kokuyor böyle tütünümsü bişey. annemde pek beğenmedi. fazla ilgi toplamadı diye kaldırılacak olabilir