Crp 7.3 🗣️🗣️🗣️

Selinsimay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
44
6
6
30
Merhaba! Şimdi kan testi yaptırdım idrar yolları için acayip sık tuvalete çıkma sorunum var CRP 7.3 çıktı dr sorun yok dedi ama neden olabılır normal değer 5 e kadarmış .. değeri attım buraya anlayanlar bi bakabılırler mi acaba

Eklentiler

• IMG_7490.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 198
Oğlumun crp 270 çıktı geçenlerde. Çok yüksek değil değeriniz. Kendiliğinden düşecek muhtemelen. O yüzden doktor tedaviye gerek görmemiş olabilir.

Hiç bir ilaç vermemesı anormal geldi bana sonuçta 5 olması gereken bir değer 7.3 çıkıyor
Biraz takıntılı mısınız?

Abartılacak bir yükseklik değil bahsettiğiniz. Oğlumun değeri 270 ti ve 5 antibiyotik iğne sonunda 50lere düştü. Doktoeuyeni bir ilaç vermedi düşüşün devame edeceğini söyledi.

Sizin de muhtemelen ilk hastalığınız yüksek olan değeriniz düşüşte. Bu kadarcık yükseklik için antibiyotik dayamamış doktorunuz da size.

Birazcık değil çok fazla takıntılıyım efhamdiyelım tamam sağolun sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Benim de 160lara çıktı antibiyotik tedavisi aldım 50lere düştü, düşüş devam etmiştir muhtemelen henüz kontrol tarihim gelmedi. Evham yapmayın yani 7.3 bir şey değil, hastalık atlattıysanız bile yükselir ki bu yüksek dahi sayılmaz.

Çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizede

enflamasyon var bol zerdeçal tüketin epey iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…