- 25 Ekim 2023
- 44
- 6
- 6
- 30
- Konu Sahibi Selinsimay
-
Ayy yükselmez insallah ya benim bogazlarımda acıyor 1 hafta evvel çok kötü grip olmuştum ateşle dr a gittim oda etkılermi acaba .. Pazartesi bidaha kan testi versemmikiHafif enfeksiyon olabilir önemli bisey yok bence benim crp 32:)
Muhtemelen o zaman daha yüksekti şu an düşüşte.Ayy yükselmez insallah ya benim bogazlarımda acıyor 1 hafta evvel çok kötü grip olmuştum ateşle dr a gittim oda etkılermi acaba .. Pazartesi bidaha kan testi versemmiki
Oğlumun crp 270 çıktı geçenlerde. Çok yüksek değil değeriniz. Kendiliğinden düşecek muhtemelen. O yüzden doktor tedaviye gerek görmemiş olabilir.
Ozman test yapmamıslardı ama yukselmesı beni korkutuyorMuhtemelen o zaman daha yüksekti şu an düşüşte.
Biraz takıntılı mısınız?Hiç bir ilaç vermemesı anormal geldi bana sonuçta 5 olması gereken bir değer 7.3 çıkıyor
Birazcık değil çok fazla takıntılıyım efhamdiyelım tamam sağolun sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versinBiraz takıntılı mısınız?
Abartılacak bir yükseklik değil bahsettiğiniz. Oğlumun değeri 270 ti ve 5 antibiyotik iğne sonunda 50lere düştü. Doktoeuyeni bir ilaç vermedi düşüşün devame edeceğini söyledi.
Sizin de muhtemelen ilk hastalığınız yüksek olan değeriniz düşüşte. Bu kadarcık yükseklik için antibiyotik dayamamış doktorunuz da size.
Çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizedeBenim de 160lara çıktı antibiyotik tedavisi aldım 50lere düştü, düşüş devam etmiştir muhtemelen henüz kontrol tarihim gelmedi. Evham yapmayın yani 7.3 bir şey değil, hastalık atlattıysanız bile yükselir ki bu yüksek dahi sayılmaz.
E normal çünkü çok ciddi bir şey değil. Boğaz enfeksiyonu geçirmişsiniz geçenlerde muhtemelen o yüzden.Hiç bir ilaç vermemesı anormal geldi bana sonuçta 5 olması gereken bir değer 7.3 çıkıyor
Grip etkiler diye biliyorum iciniz rahat etmiyorsa tekrar verebilirsiniz belki ilaç verir DrAyy yükselmez insallah ya benim bogazlarımda acıyor 1 hafta evvel çok kötü grip olmuştum ateşle dr a gittim oda etkılermi acaba .. Pazartesi bidaha kan testi versemmiki
Çok teşekkür ederimGrip etkiler diye biliyorum iciniz rahat etmiyorsa tekrar verebilirsiniz belki ilaç verir
Olabılır teşekkür ederimE normal çünkü çok ciddi bir şey değil. Boğaz enfeksiyonu geçirmişsiniz geçenlerde muhtemelen o yüzden.
Teşekkürlerenflamasyon var bol zerdeçal tüketin epey iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?