• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

kızlar bunlara bayılıyorum.hatta ilk resimdekini almak istiyorum.:16: sepetleride almayı düşünüyorum.şuan indirimde diye biliyorum.ama ortada daha ev yok.gerçi beyazda her banyoya uyar diye düşünüyorum:31: diğerleride çok cici değilmi:16:

Cidden çok güzeller cnm bu arada bütün çeyizlerin çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)))

yemek takımının hazır resmini bulmuşken eklim dedim kızlar
$imagesCAU4UIR3.webp

canım ayaklı cam kurabiyelik yada şekerliğin linki varmıdır bende alcaktım ama bulamıyorum şu anda dekarasyon.com bide sen bakarmısın canım

canım ayaklı cam kurabiyelik yada şekerliğin linki varmıdır bende alcaktım ama bulamıyorum şu anda dekarasyon.com bide sen bakarmısın canım

gizim bakıyorum bakıyorum ama bende bulamıyorum çok enteresan:31:

canım hayırlı olsun nerden aldın acaba :))

chakra dan aldım günnurcum ihtiyacın varsa kaçırma derim.banyo seti %50 indirimli 62tl tuttu çöp kovası hariç. çok kaliteli seramik değil plastikte değil değişik bişey sert kırılmaz gibi geliyor canım. ykm de dandik seramik setler 79tl idi. bende hazır uygun bulunca almak istedim beyaz olursada her banyoya uyar diye düşündüm.yada iki banyolu evimiz olursa yedekte bulunur diye düşündüm:16: amma konuştum :9:

canım mağazasındanmı aldın çok güzel şeyler valla evlenmem 2013 te olmasa almıştım her banyoya uyar çok şık canım

canım mağazasındanmı aldın çok güzel şeyler valla evlenmem 2013 te olmasa almıştım her banyoya uyar çok şık canım

evet tatlım mağazından aldım okadar güzel şeyler varkiii. dikiş kutusu beğendim, sabun beğendim, bikaç küçük çiçek beğendim onlarıda bi sonraki sefere alıcam. benim belirsiz canım 5ay sonrada evlenebilirim bir yıl sonrada:) alayım nasılsa her banyoya olur diye düşündüm canım:)

Back
X