• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

kızlar hazır masa örtülerinde indirim varken alsam diyorum.pembe olan yemek takımım için, beyaz çiçekli olan ise günlük ne dersiniz?
Eki Görüntüle 357913 Eki Görüntüle 357914

canım çok güzel birinden ben de aldım zaten :))) bu arada misafir örtüsü olarak orda çok şık bir masa örtüsü daha var tüllü beyaz bir takım ama mağazada kalmamıştı sadece teşhirde vardı olsa onu alacaktım.

günnurcum minik minik çiçekleri var dantel gibi onumu diyorsun?

canım bu yakından harika ve kentparktaki o my home mağazasına da bak çok çok şık örtüler var
$634557710275920547 (1).webp pembe de güzel tabi benim aldığımda her takımla çok şık duruyor tam kar beyaz olmadığı için çok güzel

Son düzenleme:
kızlar o masa örtüleri nasıl düştü bu kdr yaaa..neyse üzülmüorm benmkde kesn düşmüştür ama zaten piyasada yoktu ona seviniym bari:))
fiyatları çok uygun ama çoğu mağazada eminm kalmamıstır..bende günlk bakıyım diorm ama günlk masaya örtü serermiym bilmiorm sadece runner kullanmak istiodm..o dantelli ne süpermiş ki öylee

kızlar o masa örtüleri nasıl düştü bu kdr yaaa..neyse üzülmüorm benmkde kesn düşmüştür ama zaten piyasada yoktu ona seviniym bari:))
fiyatları çok uygun ama çoğu mağazada eminm kalmamıstır..bende günlk bakıyım diorm ama günlk masaya örtü serermiym bilmiorm sadece runner kullanmak istiodm..o dantelli ne süpermiş ki öylee

bir mağazayı aradım orda ikiside kalmamış netten sipariş veriliyomu hiç bilmiyorum canım:26:

o renk bi tül bulup diktirsen canım yokmu öyle şansın:) bakıcam zaten hiç aklımda yoktu aslında mas örtüsü uygun görünce alayım diyorum:31:

iyi günlerde kullan:nazar: diğer eşyaların gibi çok zevkli seçimler yapmışsın:16: (bu arada bıçak setinin markasını örenebilir miyim:26: yanlış görmediysem 2 adet almışsın :10:)
gerçi burdaki kk daki bayanlar çok zevkli :40:

iyi günlerde kullan:nazar: diğer eşyaların gibi çok zevkli seçimler yapmışsın:16: (bu arada bıçak setinin markasını örenebilir miyim:26: yanlış görmediysem 2 adet almışsın :10:)
gerçi burdaki kk daki bayanlar çok zevkli :40:

canım teşekkür ederim:) korkmaz marka homebravo adlı siteden aldım canım

Güle güle kullan canım.Sizlerde görüyorumm bennde almakk istiyorum ama neye nasıl nerden başlicamı bilemiyorum:((

Güle güle kullan canım.Sizlerde görüyorumm bennde almakk istiyorum ama neye nasıl nerden başlicamı bilemiyorum:((

canım ben ilk büyük şeyleri almaya başladım.yemek takımı tencere takımı gibi zaten almaya başlayınca gerisi geliyor:)

kızlar bunlara bayılıyorum.hatta ilk resimdekini almak istiyorum.:16: sepetleride almayı düşünüyorum.şuan indirimde diye biliyorum.ama ortada daha ev yok.gerçi beyazda her banyoya uyar diye düşünüyorum:31: diğerleride çok cici değilmi:16:
$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$BEYAZ.webp$SEPET.webp

Back
X