• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

o kelebekli kahvaltı takımı benimde içimde kaldı alamadım kalkmadan :D yemek takımın da benim beğendim takımlardan maşallah baya şeyi halletmişsin iyi günlerde kullan canım :)))

çok sağol canım benim:) daha güzelleri hepinizin olsun:)

veee beklenen bi topik dahaa:69:
cnm herseyin o kdr güzelkii tek tek hepsine bayıldımmmm:16:
sende bendensin henüz resmiyette bişi olmamasına rağmen bunları halledebilmiş olmamız büyük bi sans bence..mutlulukla kullan inşş ilerde..seni de zevkle takip edicem emin olabilirsn:51::1:
ve tabikii bi sürü boncuk sanadaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim kesinlikle katılıyorum sana:) ilerde masraflarımız dahada artıcak hangi birini alıcaz dimi:)
hem indirimlerle, kampanyalarla yarıya mal ediyoruz akıllı kızlarız biz hahahaha:) ayyy canım bende seni zevkle takip ediyorum hergün bakıyorum topiğine yalan değil:)

Canım hepsini çok özenerek almışsın belli :)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hepsi çok güzel.. Kahvaltı takımına bayıldım :16:

çok sağol canım benim:) amin inşallah hepimiz mutlulukla kullanırız aldıklarımızı:)

Kahvaltı takımın o kadar güzel ki, kahvaltıyı çok seven ben bu takımlar sofradayken 2 saat keyif yapabilirim. :16: Çok güzel hepsii :31: Güle güle kullan canım :nazar:

Kahvaltı takımın o kadar güzel ki, kahvaltıyı çok seven ben bu takımlar sofradayken 2 saat keyif yapabilirim. :16: Çok güzel hepsii :31: Güle güle kullan canım :nazar:

çok sağol canım:) bende uzun uzun kahvaltı keyfi yapmak için aldım:) bende çok severim sevdiklerimle uzun pazar kahvaltısını:)

:nazar::nazar::nazar: Çok güzeller... Başlangıç için çok güzell.. İnşallah gönlünce olur her şey.. Pek fazla bir şeyim yok deme seninkilerin yanında benim hiç yok :(

Aldıkların çok güzel canım yemek takınların çok hoş güle güle kullan :):)

:nazar::nazar::nazar: Çok güzeller... Başlangıç için çok güzell.. İnşallah gönlünce olur her şey.. Pek fazla bir şeyim yok deme seninkilerin yanında benim hiç yok :(

çok sağol canım benim:) Dilerim sende tez zamanda istediklerini alırsın:)

Canım herşey birbirinden güzel :16: Allah güzel günlerde sevdiklerinle bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

Misafir için aldığın kahvaltı takımına bayıldım acaba nerden ve kaça aldın canım

Canım herşey birbirinden güzel :16: Allah güzel günlerde sevdiklerinle bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

Misafir için aldığın kahvaltı takımına bayıldım acaba nerden ve kaça aldın canım

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)

bernardodan almıştım ama üretimden kaldırdı diye biliyorum bi set 6kişilik normalde.fiyatı 245 falan olması lazımdı ben iki takım aldım

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)

bernardodan almıştım ama üretimden kaldırdı diye biliyorum bi set 6kişilik normalde.fiyatı 245 falan olması lazımdı ben iki takım aldım

teşekkür ederim ADAŞIM :13:

canım benim kesinlikle katılıyorum sana:) ilerde masraflarımız dahada artıcak hangi birini alıcaz dimi:)
hem indirimlerle, kampanyalarla yarıya mal ediyoruz akıllı kızlarız biz hahahaha:) ayyy canım bende seni zevkle takip ediyorum hergün bakıyorum topiğine yalan değil:)

ayy çok hoşssun cnm yaa:)) benm topik zaten allahlık:9:
sayfaları nişanlı evlenmk üzere olan gelinciklerinkinin 2 katına çıkmıs ben bile şaşırdım evlenene kdr rahat 1000sayfa olur heralde:9:
sağlıkla kullananlım da başka hiç bişi önemli deil:69:

Son düzenleme:
ayy çok hoşssun cnm yaa:)) benm topik zaten allahlık:9:
sayfaları nişanlı evlenmk üzere olan gelinciklerinkinin 2 katına çıkmıs ben bile şaşırdım evlenene kdr rahat 1000sayfa olur heralde:9:
sağlıkla kullananlım da başka hiç bişi önemli deil:69:

maşallah canım allah dahada artırsın:)

Güle güle kullan tatlım herşeyin çok güzel erken başlamakla çok iyi etmişsin çünkü bu çeyiz eşyalarının sonu gelmiyor ilerde en azından çok fazla sıkıntı çekmezsin :) Şu tuper lara bende gelicek ay başlıyacağım inşallah ilk gördüğümde bu plastiklere ne gerek var diyordum ama sağlıklı olduğunu öğrenince tüm ürünlerine göz diktim :) Tek tek başlıyacağım inşallah :)

cnm herşeyin çok güzel ii günlerde kullan inş:nazar::nazar::nazar:

Güle güle kullan tatlım herşeyin çok güzel erken başlamakla çok iyi etmişsin çünkü bu çeyiz eşyalarının sonu gelmiyor ilerde en azından çok fazla sıkıntı çekmezsin :) Şu tuper lara bende gelicek ay başlıyacağım inşallah ilk gördüğümde bu plastiklere ne gerek var diyordum ama sağlıklı olduğunu öğrenince tüm ürünlerine göz diktim :) Tek tek başlıyacağım inşallah :)

teşekkürler canım:) tupperları annemde kullanıyor ordan biliyorum bende acayip faydalı:) hepsini almasanda gerekli olanları al bence:)

hiiiii hepsii harıkkaa
su kucuk cıceklı en alt soldakı nevresımın markası ney

Back
X