Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar 6haftalık hamileyim crl ölçümü 3.2 çıktı kalp atışı ekranda var ama sesli olarak duyulmadı endişeliyim doktor pek umutlu konuşmadı sizin böyle tecrübeleriniz varsa yazabilir misiniz
Kalp atışları daha zayıftır o yüzden. Normalde 7. ve 8. haftalarda kalp atışı duyuluyor. 6. haftada da duyanlar var mesela ben öyle duymuştum ama neden duyulmadı diye canını sıkma geneli dediğim gibi 7. ve 8. haftada duyuyor.
Selam kızlar 6haftalık hamileyim crl ölçümü 3.2 çıktı kalp atışı ekranda var ama sesli olarak duyulmadı endişeliyim doktor pek umutlu konuşmadı sizin böyle tecrübeleriniz varsa yazabilir misiniz
3.2 mm de kalp atışı duyulmaz zaten.duyulabilmesi için bebeğin 5 mm olması gerekiyor.bndr çok bekledim kalp atışını duymayı.7 haftalık olduğumda bebeğim 7 mm olduğunda duydum o yüzden stres yapmayın