Gebeliğe Hazırlık Crinone

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hiç bilmiyorum. 14.gün başladim sanirim. Tam net günü aklimda değil. Aşılama sonrasıydı.

Canim doktor a git yarın yada test yap yine inşallah hayırlı bir haber alırsın
Yarın sağlık ocağında kan vericem doktora salı yada çarşamba gidicem vakit geçiriyorum belki bu hafta içinde olurum bakalım hayırlısı artık

Kizlar bnde kullaniyrm crinone jel.ama adet belirtileri baslayinca birakiyrm.bi ay gelene kdr kullandm gecen ay belirtileri hissettigim annda biraktm tbi iyimi yapiyrm kotumu onu bilmiyrm

Kizlar bnde kullaniyrm crinone jel.ama adet belirtileri baslayinca birakiyrm.bi ay gelene kdr kullandm gecen ay belirtileri hissettigim annda biraktm tbi iyimi yapiyrm kotumu onu bilmiyrm
Benim ki 15 günlük kullanım içindi ben kullandım bitirdim doktor bu konuda bişiy demedi ama

Benim ki 15 günlük kullanım içindi ben kullandım bitirdim doktor bu konuda bişiy demedi ama
Bi kutu iste kuzum sanirim 15 gunluk bnmkide aama hiseettigimde birakiyrm ya bosuna kullaniyrm gibi geliyo o zamanlar.ne bilim diyrm ya iyimj yapiyrm kotumu bilmiyrm :) dr.a sormayada korkuyrm bn sana bitir diyrm dicek :)

Bi kutu iste kuzum sanirim 15 gunluk bnmkide aama hiseettigimde birakiyrm ya bosuna kullaniyrm gibi geliyo o zamanlar.ne bilim diyrm ya iyimj yapiyrm kotumu bilmiyrm :) dr.a sormayada korkuyrm bn sana bitir diyrm dicek :)
Bu jel eğer yumurta döllenmişse bebeğin rahme rahat tutunmasını sağlıyomuş canım doktorun bi bildiği vardır sen aksatmadan kullan eğer kullandığın sırada regl olursan o zaman ara verirsin aksatma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…