Meraba doktorunuz bu jel hakkında size bilgi verdimi acaba hiç bu jel adet gecikmesi yaparmı bende klomen + çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 8 gün sonra kontrole gittim yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etti çatlamış herşey güzel görünüyo dedi bu jeli verdi 3. Ayım bu tedavide ilk 2 ay iğnenin 12. Günü adet oldum bu sefer olamadım kan değerim negatif çıktı acaba jelden mi kaynaklı ???Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım doktor a gittim yumurtam 18 mm olmuş crinone jel verdi perşembe günü kullanmaya baslayacam bu jeli kullanip hamile kalan var mj
Bu jel bebek oluşursa Rahime tutunmasini sagliyormusMeraba doktorunuz bu jel hakkında size bilgi verdimi acaba hiç bu jel adet gecikmesi yaparmı bende klomen + çatlatma iğnesi vuruldum iğneden 8 gün sonra kontrole gittim yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etti çatlamış herşey güzel görünüyo dedi bu jeli verdi 3. Ayım bu tedavide ilk 2 ay iğnenin 12. Günü adet oldum bu sefer olamadım kan değerim negatif çıktı acaba jelden mi kaynaklı ???
Evt netten araştırdım bende öyleymiş peki adet gecikmesi yapıyomu yada crinone jelden ne kadar sonra adet olunuyo biliyomusunuz ???Bu jel bebek oluşursa Rahime tutunmasini sagliyormus
Siz 15 günlükmü kullandınız bittimi jel ??Doktorum kullan bu jeli dedi bittikten sonra 1 hafta içinde adwt olmazsan hamilesindir dedi ama internette araştırdım kadariyla gecikme yapabiliyormus
Ben jeli perşembe günü kullanmaya baslayacam doktorum öyle dediSiz 15 günlükmü kullandınız bittimi jel ??
Tamam çok teşekkür ederimm verdiğiniz bilgiler içinBen jeli perşembe günü kullanmaya baslayacam doktorum öyle dedi
Adet oldunuz mu acaba? Durum nedir?Tamam çok teşekkür ederimm verdiğiniz bilgiler için
Hayır hala olmadım jel perşembe günü bitti bekliyorumAdet oldunuz mu acaba? Durum nedir?
Benimde günüm bugündü ama olmadim bende jel kullaniyorum.pazartesiye kadar olmazsam tahlil yaptiracağım.Hayır hala olmadım jel perşembe günü bitti bekliyorum
Hadi hayırlısı inşaallah güzel haberler verirsin ben test falan yaptım çıkmadı regl i bekliyorum kontrole gidicem oluncaBenimde günüm bugündü ama olmadim bende jel kullaniyorum.pazartesiye kadar olmazsam tahlil yaptiracağım.
Benim perşembe bitti 3. Gün bugün bekliyorum bakalımDoktorum bana jel bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmazsan hamilesin demişti kızlar ben daha yeni başladım 3 gün oldu
Sende jel kullanmışmıydın ???Bu arada ben sabah adet oldum malesef..
Peki kaçıncı gün regl oldun ???Evet kullandım
Jel in kaçıncı gününe denk geldi peki bu ay26 yada 27 günde bir adet oluyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?