Ben transferden once kullandim canim boyle bir sorunum olmadi ama benim arkadasimda transferden sonra kullaninca lekelenmeleri gelmis normalmis sakin stres yapma canim. Ben biraktim jeli icimde topaklanma olmus.o yuzden igne kullaniyorum
Ben yumurta toplama sonrasında baslamistim jel e . Olumlu sonuç aldım ve 3 ay boyunca jel ı kullandım . Dediğin gibi arada jel kahverengi bir şekilde tortu tortu olabiliyor . Aplikatöre o şekilde bulaşma olduğu gibi afedersiniz tuvalette de osekilde dokulebiliyordu benden . Bazen de normal krem rengi olarak geri gelebiliyordu .
Forumda kızlardan biri kahverengi oluşunu doktoruna sormuştu , krem hava ile temas ettiği için renk degistiriyor gibi birşey demiş. . Bende doktoruma sormuştum normal demişti . Endiselenmene gerek yok . Gelen sıvı kırmızı olmadığı sürece için rahat olsun
Forumda kızlardan biri kahverengi oluşunu doktoruna sormuştu , krem hava ile temas ettiği için renk degistiriyor gibi birşey demiş. . Bende doktoruma sormuştum normal demişti . Endiselenmene gerek yok . Gelen sıvı kırmızı olmadığı sürece için rahat olsun
Anladım canım sağol bende acaba bi kanama olduda sonradan kahveye mi dönüştü diye düşünmüştüm eski kan olarak. İnşallah dediğiniz gibidir ve olumlu sonuç alırım bende