• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crinone jel kullananlar bakabilir mi kızlar ??

p0ly__

'OL' der ve OLUR.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
1.215
994
73
32
Kızlar Merhaba,

Tüp bebek transfer sonrası çoğumuz crinone vajinal jel kullanıyoruz..

Transfer sonucu belli olanlar ya da sonuc bekleyenler;
* Crinone jel yaptıktan sonra aplikatorun uzerinde dün kahve rengi noktalar gördüm.(6.gunumde)

Bu şekilde olanlar var mı? ?
Böyle olup olumlu sonuç alan varmı?
Neden kaynaklı olabilir?

Yardımci olabilirmişiniz? ?

Ben transferden once kullandim canim boyle bir sorunum olmadi ama benim arkadasimda transferden sonra kullaninca lekelenmeleri gelmis normalmis sakin stres yapma canim. Ben biraktim jeli icimde topaklanma olmus.o yuzden igne kullaniyorum

Ben yumurta toplama sonrasında baslamistim jel e . Olumlu sonuç aldım ve 3 ay boyunca jel ı kullandım . Dediğin gibi arada jel kahverengi bir şekilde tortu tortu olabiliyor . Aplikatöre o şekilde bulaşma olduğu gibi afedersiniz tuvalette de osekilde dokulebiliyordu benden . Bazen de normal krem rengi olarak geri gelebiliyordu .

Forumda kızlardan biri kahverengi oluşunu doktoruna sormuştu , krem hava ile temas ettiği için renk degistiriyor gibi birşey demiş. . Bende doktoruma sormuştum normal demişti . Endiselenmene gerek yok . Gelen sıvı kırmızı olmadığı sürece için rahat olsun

Forumda kızlardan biri kahverengi oluşunu doktoruna sormuştu , krem hava ile temas ettiği için renk degistiriyor gibi birşey demiş. . Bende doktoruma sormuştum normal demişti . Endiselenmene gerek yok . Gelen sıvı kırmızı olmadığı sürece için rahat olsun
Anladım canım sağol bende acaba bi kanama olduda sonradan kahveye mi dönüştü diye düşünmüştüm eski kan olarak. İnşallah dediğiniz gibidir ve olumlu sonuç alırım bende

Kızlar Merhaba,

Tüp bebek transfer sonrası çoğumuz crinone vajinal jel kullanıyoruz..

Transfer sonucu belli olanlar ya da sonuc bekleyenler;
* Crinone jel yaptıktan sonra aplikatorun uzerinde dün kahve rengi noktalar gördüm.(6.gunumde)

Bu şekilde olanlar var mı? ?
Böyle olup olumlu sonuç alan varmı?
Neden kaynaklı olabilir?

Yardımci olabilirmişiniz? ?
Canim normal bir durum sakin strese sokma kendini... ben pozitifi aldiktan sonra yasadim 1kez bunu şükür sorun olmadi

Bol bol idrar yaparsanız böyle bir sorun olmuyo kızlar çok şu için faydasını göreceksiniz... o tortu falan idrarla temizleniyo içerisi...

Back