crayzz11 Kuzenin Düğünü, İddaa Ediyorum Böyle Gelinlik Görmediniz :)

kuzenine ömür boyu mutluluklar dilerim
rabbim ayirmasin
gelinligine gelince zevkler ve renkler tartisilmaz onun icine sindiyse ne mutlu

zevk meselesi tabii,sahane diyemem ama hos yani..önemli olan kuzeninin begenmesi,ki güzelde tasimis..Allah mutluluklarini daim etsin

hoş ama gelinlik olayı birazda zevk meselesi sanırım kuzenim bi gelinlik diktirdi görmenizi isterdim bukadar güzel birsey olamaz

Ben açıkçası beğenmedim, altlarının fırfırını filan...
Üst taraf da deri mi değil mi anlaşılmıyor.
Gene de mutluluklar dilerim...

mutluluklar...o deri kaşındırmadımı kıssszemuszemus

üstü güzelmiş, ama deri olduğunu yazmasanız anlamazdım..

mutluluklar a.s.

valla gıyen gelınımzdı benımde yakın arkadaşım :) cok rahat ettiğini söyledi kumaş olmadığından kaymada yapmaıstı hıc bısekılde orasını burasını cekıstrmek zorunda kalmadı

değişik canım ben cesaret edemem şahsen ama marjinal bi fikir belki de emekli,özenli bişey olsun diye böyle istemiştir ben altını da begendim çok farklı duruyor : jeyyar: baya maliyetlidir dmi?

Çokda idaalı değilmiş çok büyük bir fark göremedim ben pekde beğenmedim ama tabiki bu zevk meselesi allah bir yastıkta kocatsın

zevk meselesi,benim tarzım değil ama gelin hanıma yakışmış,mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

güzelmiş canım ama niye deride karar kıldı ki??? deri terletir çok.

iyi akşamlar cnm gelinlik süper demicem çünki alt kısımlarını hiç beğenmedim darılma ama gelinliğin üst kısmından olsaymış dahada güzel olabilirmiş neyse mutluluklar diliyorum ALLAH AYIRMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…