Crayzz11 İsteme-Söz Resimleri ....

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
Sonunda isteme faslının geçirdik yaklaşık bir 40 kişi ile önce çaylar içildi ikramlar çıkartıldı daha sonra kahveler yanında lokumlar ve tatlı ikramı ile bitti şükürler olsun haftaya nişan resimlerini eklerim kıyafet bulmak işkence oldu sinirimden ağladım kac gun neyseki bir gün kala bir alışveriş merkezınde buldum herkeste cok begendı sadece omuzlarında tas vardı sade bir elbise giydim hayatımda giymediğim kadar :)) kızlar şimdi sıra sizin yorumlarınızda.....

Nişan Detaylarına Aşağıdaki Linkten Görebilirsiniz.

Pasta Müziği : Yasemnin kumral Bim bam bom çaldı herkes çok eğlendi
Dans Müziği :Candan Erçetin Bahar sonra Gülben Ergen Teşekkür Ederim
Mekan : Evde aile arasında 100 kişi oldu 2 ev açıldı akşamda Maltepe Wonderland arkadaş ve kuzenler arasında yemekli 75 kişilik organ. yapıldı.

Resimleri açmayaı bilen varsa sevirinim alıntı yapılmamasını rica ediyorum Teşekkürler

Son düzenleme:
Resimleri açmayaı bilen varsa sevirinim alıntı yapılmamasını rica ediyorum Teşekkürler

Son düzenleme:
elbisen gayet söze uygun bence hem şık hemde hanımhanımcık olmuşsun mutluluklar dilerim:nazar:

yüzüklerin okadar güzelki asik oldum resmen.. , güle güle tak canim.. darisi insallah basima.. :nazar: böyle herkezde görüyorum icten bir off cekiyorum.. hala bekliyoruz.. :(

çok güzel olmuşsun canım maşallah ikinize de düğün fotoğraflarınızı da görürüz umarım bir an önce:) ben de saç konusunda fikir almış oldum fotolardan.

hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun inşallah ....

Hayırlı olsun canım allh tamamına erdirsin.Herşey çok güzel görünüyor..

çok güzel olmuşsun canım maşallah ikinize de düğün fotoğraflarınızı da görürüz umarım bir an önce:) ben de saç konusunda fikir almış oldum fotolardan.

Teşekkür ederim canım düğün yaza inşallah önce nişan resimleri gelicek :)) bir hafta sonra sacımı bende begendım derlı toplu durdu

Back