canım bu konuyu ovulasyon topişine sorabılırsın
yanı benım bıldıgım her seferınde aynı gun yumurtlamayabılırsın ov. Testı bu yuzden var
ben takılmıyorum yumurtlama gününe falanda aklıma geldi birden..acaba ne zaman yumurtluyorumdur diye :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu konuyu ovulasyon topişine sorabılırsın
yanı benım bıldıgım her seferınde aynı gun yumurtlamayabılırsın ov. Testı bu yuzden var
ben takılmıyorum yumurtlama gününe falanda aklıma geldi birden..acaba ne zaman yumurtluyorumdur diye :26:
ahahhahahhay sen cok yaşa
niye gülüyosun ya...
bugün adetimin son günüde..çalışmalara başlarım hemen...merakım hangi günler daha çok çalışsam diyeydi.. boşa çalışmayım yazık bana![]()
niye gülüyosun ya...
bugün adetimin son günüde..çalışmalara başlarım hemen...merakım hangi günler daha çok çalışsam diyeydi.. boşa çalışmayım yazık bana![]()
bende o yuzden ov. testı yapıyorum işte canım benım
ya krıtık gunlerın 12-20 gunler arasıdır ılla test yapmıcam dıyosan
bu aralıkta gunasırı calıs
nasılsa senın kolay tutuyo canım![]()
son adet olduğun tarihi versene cnm bi...
kız ne malum kolay tuttuğu
sende bende bir gebelik bir düşük yaşadık..demekki seninde tutuyo![]()
tutar sen merak etme.. Tutacak hemde emin ol...keçiboynuzuna devam demi.faydası oldumu acaba.hiç test yaptırdınızmı sonrasında?benım tutumuyo işte tutmuyooooooooooooooooo
6 aydır tutmuyooooooooooooooooo
o düşük 1 sene önceydiiiiiiii:76:
gunun 20 ocak-30 ocak arası çalış anem sen
tutar sen merak etme.. Tutacak hemde emin ol...keçiboynuzuna devam demi.faydası oldumu acaba.hiç test yaptırdınızmı sonrasında?
inşallah ya hayırlı zamanda tutsun inş.
keçiye devam ivet
bence yararı oluyo adam azmana döndü
sonra hıc test vermedık yanı ıkıncı testı kecı boynuzunu kullandıgımuzın bırıncı ayında vermıstık
ılk spermıyogramda perhızımız 2 gundu tam yararını sptayamadık cnm
tamam bacım..gerçi bu ay eğer dayanabilirsem hergün çalışacakmışız..bu da eşimin taktiğiymiş![]()
Aktarrrrr
koy hepsinden bir miktarr![]()