Crafty Sevenler Kulubu

Kur'an da bir ayet var. İsra suresinde diyor ki; "İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder. İnsan çok acelecidir."

diğer topişlerdeki arkadaslar paylasmıslar
nekadar ahvalımıze uyuyor değilmi?
çok acelecıyım ben hele:59:

niye gülüyosun ya...
bugün adetimin son günüde..çalışmalara başlarım hemen...merakım hangi günler daha çok çalışsam diyeydi.. boşa çalışmayım yazık bana :1:

bende o yuzden ov. testı yapıyorum işte canım benım
ya krıtık gunlerın 12-20 gunler arasıdır ılla test yapmıcam dıyosan
bu aralıkta gunasırı calıs
nasılsa senın kolay tutuyo canım:34:

bende o yuzden ov. testı yapıyorum işte canım benım
ya krıtık gunlerın 12-20 gunler arasıdır ılla test yapmıcam dıyosan
bu aralıkta gunasırı calıs
nasılsa senın kolay tutuyo canım:34:

kız ne malum kolay tuttuğu :17:
sende bende bir gebelik bir düşük yaşadık..demekki seninde tutuyo :34:

benım tutumuyo işte tutmuyooooooooooooooooo
6 aydır tutmuyooooooooooooooooo
o düşük 1 sene önceydiiiiiiii:76:
tutar sen merak etme.. Tutacak hemde emin ol...keçiboynuzuna devam demi.faydası oldumu acaba.hiç test yaptırdınızmı sonrasında?

gunun 20 ocak-30 ocak arası çalış anem sen

tamam bacım..gerçi bu ay eğer dayanabilirsem hergün çalışacakmışız..bu da eşimin taktiğiymiş :1:

tutar sen merak etme.. Tutacak hemde emin ol...keçiboynuzuna devam demi.faydası oldumu acaba.hiç test yaptırdınızmı sonrasında?

inşallah ya hayırlı zamanda tutsun inş.
keçiye devam ivet
bence yararı oluyo adam azmana döndü:77:
sonra hıc test vermedık yanı ıkıncı testı kecı boynuzunu kullandıgımuzın bırıncı ayında vermıstık
ılk spermıyogramda perhızımız 2 gundu tam yararını sptayamadık cnm

tamam bacım..gerçi bu ay eğer dayanabilirsem hergün çalışacakmışız..bu da eşimin taktiğiymiş :1:

evet klasık erkek taktıgı ama hergun olmuyo yazık olur mistralim sana:9:

hayatımda yediğim daha doğrusu yiyemediğim en rezil çiğ köfteydi iğrenç hala midem bulanıyor.. :53::53::53::53::53:

KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR.
SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG)
TARÇIN: HORMONLARI ÇALIŞTIRIR. CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR. BEYAZ AKINTIYI GİDERİR. VÜCUDUN DAYANIKLILIĞINI ARTIRIR. BİR BARDAK SUYA YARIM KAHVE KAŞIĞI KATILIP İÇİLEBİLİR.
ZATER: CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR. ZİHİN YORGUNLUĞUNU GİDERİR. RUHEN VE BEDENEN CANLILIK VERİR. KEKİK GİBİ KULLANILIR. TOZ HALİNDE YEMEKLERİN ÜZERİNE SERPİLİR
REZERYAN: HORMON DÜZENLEYİCİSİDİR. HAMİLE KALMAYA YARDIMCI OLUR. ET, FASULYE, LAHANA GİBİ YİYECEKLERİN ÜZERİNE BİR KAHVE KAŞIĞI KONUR.
BİRA MAYASI: BÜTÜN SALGI BEZLERİNİ UYUMLU OLARAK ÇALIŞTIRIR.
KİMYON : SİNİR SİSTEMİNİ KUVVETLENDİRİR ADETİN NORMAL VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR.
YULAF EZMESİ: HORMONLARI DÜZENLER. VÜCUDUN DİRENCİNİ ARTIRIR. SABAHLEYİN KAHVALTIDA YENDİĞİNDE GÜN BOYU TOK TUTAR. AKŞAMLARI SALEP GİBİ İÇİLİP YATILABİLİR.
ÇAM FISTIĞI : HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. PORTAKAL ELMA, ARMUT GİBİ MEYVA VEYA BİR SEBZE ÜZERİNE YENMELİDİR. YOKSA PEKLİK YAPABİLİR. TEK BAŞINA YENMEMELİDİR.

AYÇEKİRDEĞİ: BOL ''E'' VİTAMİNİ VE ''PROTEİN'' İHTİVA EDER. CİNSEL ARZUYU ARTIRIR. AYÇİÇEK YAĞINDA DA ''E'' VİTAMİNİ VARDIR. BÜTÜN YEMEKLERDE RAHATLIKLA KULLANILABİLİR.
DEFNE: BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİNİN DÜZENLİ ÇALIŞMASINI SAĞLAR. HER TÜRLÜ ET VE BALIK YEMEĞİNDE KULLANILABİLİNİR.
ACI KIRMIZI BİBER: TÜM SALGI BEZLERİNİ ÇALIŞTIRIR. VÜCUTTAN SU BOŞALTIR. KADINLARDA VE ERKEKLERDE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR.
Değerli Misafirimiz, Bu konuya ait diğer resimleri görebilmek için ÜYE OLUNUZ
ZENCEFİL: TÜM VÜCUDU UYARARAK BEDENEN VE RUHEN GÜÇ KAZANDIRIR. KADIN VE ERKEKTE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR.
KEKİK: KADINLARDA REGL ZAMANINDA AĞRISIZ KRAMPSIZ GEÇMESİNE YARDIM EDER. KADIN VE ERKEKTE CİNSEL ARZUYU ARTIRIR. BOL İDRAR SÖKTÜRÜR. KEKİKLE KARIŞTIRILMIŞ BAL YENMESİ ORGANİZMAYI GÜÇLENDİRİR VE DENGEYE KAVUŞTURUR.
FESLEĞEN: KADINLARDA ADETİN DÜZENLİ VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR. HAMİLE KADINLARIN DOĞUMUNU KOLAYLAŞTIRIR.
ÖKSEOTU: HORMON DENGESİNİ DÜZENLER, KAN BASINCINI DENGELER, MENAPOZ DÖNEMİNDEKİ SIKINTILARI DA RAHAT ATLATMAYA YARDIMCI OLUR. TAZE BİTKİ ÖZSUYU ÇOK DEĞERLİDİR. ÖKSEOTU GÜZELCE YIKANARAK NEMLİ DURUMDA MİKSERDE SIKILMALIDIR. BU ÖZSUDAN 25 DAMLA BİRAZ SUYUN İÇİNDE KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE VE YATMADAN ALINMALIDIR.
CİVANPERCEMİ: ADET KANAMALARI DÜZENSİZLİKLERİNDE ÇAYININ İÇİLMESİ İYİ GELİR, YUMURTALIK İLTİHAPLANMALARINDA OTURMA BANYOLARI ALINIR. DÖLYATAĞI KAYMASINDA, MİYOMLARIN GİDERİLMESİNDE DE OTURMA BANYOLARI BAŞARI İLE KULLANILIR.
ARSLANPENÇESİ: ADETGÖRME DÜZENSİZLİKLERİ, RAHİM AKINTISI, RAHİM ŞİKAYETLERİ, MENAPOZ ÇAĞINDA ETKİLİDİR. DÜŞÜK YAPMAYA YATKIN KADINLARDA BEBEĞİN RAHİMDEKİ DURUMUNU GÜÇLENDİRİR.
SARIBALLIBABA: DÖLYATAĞI GEVŞEKLİKLERİNDE DÖLYATAĞI KASLARI YORGUNLUKLARINDA YARARLIDIR. 3 AYDAN İTİBAREN İÇİLMELİDİR. RAHİM VE ADET DÜZENSİZLİKLERİNDE GÜNDE İKİ FİNCAN ÇAYI YETERLİDİR. SİNİRSEL UYKUSUZLUKLARDA VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDA BAŞARI İLE KULLANILIR.
ÇOBANÇANTASI: DÖLYATAĞI KANAMALARINDA ETKİLİDİ

Çörek otu kürü

"Ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu.Bu karışımı sadece bu ay kullandım hemen etkisini gördüm"
100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.

"Adetimin ilk günü hayıt suyu ve yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı ile tarçın içine de 10-15 tane çörek otu atarak karıştırıp içtim. Kahvaltılarımda iki adet kuru incir ile iki adet ceviz de yedim. Hiç ara vermedim. Bu bitkilere adet günlerim de dahil olmak üzere kullandım ve ikinci ay gebe olduğumu öğrendim."

"Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu karışımı. Bu ikinci ayım kullanmaya başlayalı. 3 yemek kaşığı bala bir yemek kaşığı toz çörek otu, 1 yemek kaşığı da toz tarçın koydum. Geçen ay sadece çörek otu tarçın bal karışımı yemiştim. her sabah aç karna ve yatmadan önce birer çay kaşığı yiyorum. ama bu ay bu karışıma 1 yemek kaşığı da polen koydum. Hepsini karıştırdım. Bittikçe yeniden yapıyorum. "

UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunu bir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Balın kaliteli olması daha fazla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.

Eski Yunan ve Uzakdoğu tıbbı kestane balını, yıllardır, erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmıştır.
Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir.

Çin, Japon ve Uzakdoğu ülkelerinde, gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar

Hamile kalmak isteyen kadınlar bir tutam toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı kestane balını gün boyunca bir sakızla çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.

Amerika Maryland’de evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir. Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tespit edilmiştir.

Erkekliği arttırıcı macun

Zencefil..........10 gr
Havlıcan..........10 gr
Günlük............30 gr
Isırgan tohumu....150 gr
Bal...............400 gr

Arif Pamuk'un şifalı bitkiler kitabında macun hakkında şunlar yazıyor: "Bunlar dövülerek macun yapılır da, akşamları birer ceviz miktarı yutulursa insanın erkekliğini dört misli kuvvetine çıkarır".
:60::60::60::60::60::60::60:

Back