Crafty Sevenler Kulubu

niye geç kaldın bakem :) dimi dimi sıcak yataktak kalkasın gelmedi... bende geç uyandım bu sabah ama benim trafik gibi bir derdim yok :86::86::86: 5dk ayokomobille

ohh crafty bu da güzel..
demek işe geç kalınca tarfik sorunu ortadan kalkıyo

niye geç kaldın bakem :) dimi dimi sıcak yataktak kalkasın gelmedi... bende geç uyandım bu sabah ama benim trafik gibi bir derdim yok :86::86::86: 5dk ayokomobille
ayakomobil ahahahahha
bayıldım

ohh crafty bu da güzel..
demek işe geç kalınca tarfik sorunu ortadan kalkıyo

aynen bacım
mesai saatimi deişçem 10:00-19:00 yapçam :)

günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydın dın dınnnnnnn herkese bol neseli bol kahkahalı stressiz bir gün diliyorummm nassınız bakam beni sorarsanız çok iyiyimmmmmmmmm agrım yogggg seviyom lan hepiniziiiiiiiiiiiii ohhh rahatladım

ya niye kimse bana günaydın demiyo küserim bahhhh

şaka yaptımmmmmmmmmmm

nihahahahahahahahahahahahh

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn Şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün araştırma hastanesine gidecem araştırıp taratıcam kendimi...
Anacım göstere göstere bi hal oldum...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn Şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün araştırma hastanesine gidecem araştırıp taratıcam kendimi...
Anacım göstere göstere bi hal oldum...

ilkinde çekiniyosun yok baktırmam diyosun.. ama o ilk seferi de atlattın mı da herkes araştırmak istiyor :) :)

ilkinde çekiniyosun yok baktırmam diyosun.. ama o ilk seferi de atlattın mı da herkes araştırmak istiyor :) :)

ben ilk gittiğimde çok utanmıştım.hatta birgün öncesi gece bile uyuyamamıştım.
ama şimdi alıştım yani
bu arada dün akşam eşime keçiboynuzu kürüne başlattım.içsin bakalım zararı olacak değil ya..

bende göstermedik hekim kalmadı meshur oldummm bide film çektircez herkes tanıcakkk

çapada biri kurciklerken 4 ü baktı ya bana en son
ben aştım kendimi
bende rahatım artık :)

bende göstermedik hekim kalmadı meshur oldummm bide film çektircez herkes tanıcakkk

anam ne diyon :) ben bir kez gösterdim hastane benim oldu sandım :) allahtan kadındı.. o da zaten bakmadı.. usg olduğu için cihazı soktu çıkardı... :) nekadan iğrenciz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…